Smolný zápas mužů s Vejprnicemi, žáci přivezli z plzeňského Petřína 5 bodů

03.04.2016 14:04

KP muži: LUBY - VEJPRNICE 1:2 (0:1) Vejprnice rozhodly o svém vítězství dvěma brankami zkušeného Paula po standartních situacích, ta vítězná padla v 87. minutě po zmatcích v našem pokutovém území. Je to škoda, minimálně bod si naši hráči zasloužili. Hosté šli do vedení v prvním poločase po hlavičce Paula do precizně zahraném přímém kopu, z naší strany stojí za zmínku střela Čipery z 20 m, kterou brankář Vejprnic jen s námahou vyrazil. Po přestávce vyrovnal Honza Voráč, když po chybném odkopu brankáře dokázal pohotově vrátit míč do odkryté branky z cca 40m ! V závěru pak šel sám na brankáře Švátora, bohužel nedal a pak se dostal ke slovu v 87. minutě opět Paul a vrátil hostům vedení. V závěrečném náporu byl po průniku faulován Křížek, penalta se však k překvapení všech nekonala. 

Branky: 52. Voráč Jan - 35. Paul Lukáš, 87. Paul Lukáš, 180 diváků, ŽK 4:3, ČK 0:1 (89.Hora Matěj 2x ŽK). Rozhodčí: Havránek Martin - Bogdan Gabriel, Hodek Jakub. Delegát: Rauch Pavel. Sestava : V. Hromada – F. Sýkora, K. Křížek, J. Voráč, V. Koželuh, M. Vejskal (ŽK), P. Voráček (68. J. Nešpor), P. Čipera (ŽK), K. Švárora (ŽK), A. Čížek, R. Švec (ŽK).

OP muži: HARTMANICE - LUBY B 1:0 (1:0) 

KS dorost: NEZAMYSLICE - LUBY 4:0 (1:0) 

KP žáci st. : SK PETŘÍN PLZEŇ - LUBY 1:1 (0:1) PK 4:5 V dalším mistrovském utkání zavítali starší žáci na půdu plzeňského SK Petřína. Fyzicky vyspělejší domácí hráči začali důrazně a hned v úvodu zápasu se prezentovali několika zákroky na hranici regulérnosti. Hostující obrana ale fungovala na jedničku a útočníky soupeře nepouštěla do vyložených šancí. S přibývajícími minutami hosté zpřesnili přihrávky a přidali na důrazu a čím dál častěji ohrožovali soupeřovu branku, především ze standardních situací. V 17. minutě se hosté ujali vedení 0 : 1, když Jára Petrželka na hranici velkého vápna přihrál Kamilu Gajdošovi a ten překonal domácího brankáře. Protože do konce poločasu už se skóre neměnilo, odcházelo se do kabin za stavu 0 : 1 pro hosty. Úvod druhého poločasu patřil domácím, kteří zatlačili hosty na svoji polovinu a vytvořili si i několik vyložených šancí, které ale nedokázali využít. Když už se zdálo, že se hostům podaří vymanit se z náporu domácích a vyrovnat hru, srovnal na 1 : 1 domácí Robin Kobza v 54. minutě. Do konce utkání se už žádnému ze soupeřů nepodařilo přidat další branku a tak přišly na řadu pokutové kopy. V těch byli úspěšnější hosté a připsali si tak další dva body do tabulky. Úspěšnými exekutory pokutových kopů byli Matěj Pivoňka, Daniel Hajšman, Tomáš Votava, Jakub Štilip a Víťa Maňas, brankář Ondra Přibyl zlikvidoval domácím střelu Filipa Kobzy.

Branky: 54. Kobza Robin  -  17. Gajdoš Kamil. Rozhodčí: Jílek Aleš, 30 diváků. Sestava : Přibyl Ondřej, Strolený Petr, Holý Jan, Štilip Jakub, Hajšman Daniel, Petrželka Jaroslav, Pivoňka Matěj, Flosman Pavel, Pikhart Hynek, Gajdoš Kamil, Maňas Vít, Málek Vladimír, Votava Tomáš a Říha Jan . 

KP žáci ml. : SK PETŘÍN PLZEŇ - LUBY 3:4 (1:0) branky: 1. Nosek Martin, 42. Pleticha Jan (PK), 45. Pleticha Jan - 36. Holub Radek, 40. Javorský Jakub (PK), 47. Kaiser Daniel, 53. Krieger Jan. Rozhodčí: Jílek Aleš, 40 diváků . Na těsné vítězství se naši hráči hodně nadřeli, domácí vedli rychle 1:0 a druhém poločase ještě 3:2. Až zlepšenou hrou v druhém poločase jsme dokázali dobře hrající domácí zatlačit na jejich polovinu a po dvou rohových kopech se dokázali prosadit Dan Kaiser a Jan Krieger a obrátili tak skore v náš prospěch.