Žáci opět v KP naplno bodovali, muži ve Zruči branku nedali

28.09.2015 09:27

KP muži : ZRUČ - LUBY A 1:0 (1:0) Těsná porážka ve Zruči patří do kategorie těch zbytečných. Domácím se podařilo vstřelit branku po hrubce v našem pokutovém území už ve 12.minutě, zbytek zápasu přinesl naši marnou snahu o vyrovnání. Zejména směrem dopředu neměla naše hra tentokrát potřebnou kvalitu, projevila se absence několika ofenzivních hráčů, kteří jsou zraněni.

Branky: 12. Husník Lukáš. Rozhodčí: Bogdan Gabriel - Hodek Jakub, König Michal. ŽK 1:3. Diváků 100. Sestava : J. Kalaš – J. Voráč (ŽK), V. Koželuh, M. Vejskal, P. Čipera (ŽK), M. Sysel, K. Šleis (ŽK) (74. M. Havlovic), V. Turner, A. Čížek, M. Pivoňka, D. Raišl (59. P. Voráček).

OP muži : LUBY B - BĚŠINY 2:1 (0:0) Naše "benfička" chtěla v tomto zápase splnit roli favorita, což se jí podařilo a tak všechny body zůstaly doma! První šance měl už v prvním poločase Přéma Voráček, když poprvé střílel pouze do golmana a o pár minut déle ze vzdálenosti 25 metrů trefil tyč hostující branky. Za to ve druhém poločase to už bylo lepší a nejdříve Domino Raišl propálil z vápna vše, co mu stálo v cestě - 1:0 a poté krásně vyslal Míru Šůse mladičký Kája Šlais a zkušený mazák si už věděl rady se zakončením - 2:0. Snížení hostů přišlo až v úplném závěru utkání, kdy hostující Tomáš Matějka předvedl kvalitní střelu z nepřímého kopu, na kterou Vlastík Hromada neměl nárok - 2:1.

branky: 80. Šůs Miroslav, 58. Raišl Dominik - 90. Matějka Tomáš. Rozhodčí: Bureš Jiří. ŽK 2:1. Diváků 80. Sestava : V. Hromada – P. Voráček, J. Nový, T. Blohman, M. Havlovic (36. A. Čížek) (70. J. Voráč), Z. Rückl, M. Šůs, M. Sysel (ŽK) (59. M. Johánek), P. Sysel (86. Š. Heřman), R. Švec, D. Raišl (75. K. Šleis (ŽK)).

KP žáci st. : LUBY - KOŠUTKA PLZEŇ 4:1 (2:1) V dalším utkání KP starších žáků přivítali domácí na svém hřišti hosty z plzeňské Košutky a znovu prokázali, že se jim na vlastním hřišti zatím daří. Po velmi dobrém výkonu zvítězili 4 : 1 a drží si tak domácí neporazitelnost. Ve vyrovnané první půli předváděli oba soupeři pohledný kombinační fotbal s nasazením a bojovností. Domácí se ujali vedení 1 : 0 v 10. minutě, kdy Víťa Maňas hlavou usměrnil míč do branky hostů po centru Matěje Pivoňky. O dvě minuty později, ve 12. minutě, hosté srovnali na 1 : 1, když se po rozehrávaném přímém kopu prosadil hlavou v malém vápně Vítězslav Janča. Znovu do vedení šli domácí ve 24. minutě, kdy se před soupeřovo brankou nejlépe orientoval Matěj Pivoňka a zvýšil na 2 : 1. Také do druhé půle nastoupili domácí se stejným nasazením, jako v úvodu utkání, dařila se kombinace a začali svého soupeře přehrávat. Ve 49. minutě se z trestného kopu nádherně trefil Matěj Pivoňka a svým druhým gólem zvyšoval na 3 : 1. Domácí si potom vypracovali několik vyložených příležitostí, které ale nedokázali využít. Nejprve Leon Janda z bezprostřední blízkosti trefil hlavou jen břevno soupeřovy branky, potom Pavel Flosman po nádherném uvolnění přestřelil odkrytou branku a rovněž šance Sebastiana Maláta skončila mimo branku. Až v samotném závěru, v 61. minutě, se  prosadil rychlonohý Sebastian Malát, který utekl hostujícím obráncům, obhodil si brankáře a zvýšil na konečných 4 : 1. Zasloužené vítězství a pochvala všem hráčům za předvedený výkon.

Branky: 10. Maňas Vít, 24. a 49. Pivoňka Matěj, 61. Malát Sebastian  -  12. Janča Vítězslav.Rozhodčí: Petržílka Jiří;ŽK: 3:2;Diváků : 50.

Sestava : Přibyl Ondřej, Schejbal David, Strolený Petr, Kaiser Ondřej, Holý Jan, Hajšman Daniel, Petržeka Jaroslav, Pivoňka Matěj, Flosman Pavel, Pikhart Hynek, Gajdoš Kamil, Maňas Vít, Janda Leon, Malát Sebastian, Votava Tomáš,  Říha Jan. Hübler Ladislav a More Dominik.

KP žáci ml. : LUBY - KOŠUTKA PLZEŇ 3:0 (0:0) Do zápasu s Košutkou nastoupili mladší žáci v kombinované sestavě, několik ofenzivních hráčů chybělo z důvodu nemoci. První poločas branku nepřinesl, Košutka byla ale lepším týmem, několkrát nás podržel výborně chytající Aleš Strolený v brance. Z naší strany stojí za zmínku jen sólový únik Martina Zemančíka, jehož střela skončila na tyčce. Druhá půle už byla z naší strany výrazně lepší, Košutku jsme začali přehrávat a přišli i branky. Nejdříve se prosadil Dan Kaiser a pak přišli dvě krásné akce Vaška Řeřichy, které zakončili Honza Krieger a v poslední minutě Radek Holub.

Branky: 33. Kaiser Daniel, 54. Krieger Jan, 60. Holub Radek. Rozhodčí: Petržílka Jiří.Diváků 50.  

OP žáci ml. : LUBY B - KLATOVY B 1:2 (1:0)  branky: 2. Juřina Jakub – 40,. Poláček Petr, 41. Poláček Dominik. Rozhodčí: Petrželková Kateřina. Diváků 50. Sestava : T. Mastný – L. Strnad, M. Kilb, M. Neuvirt, J. Chudý, M. Lalev, V. Řeřicha, M. Zítek, D. Valečka, M. Kavij, L. Joachimstmaier – J. Javorský, M. Zemančík, J. Juřina, D. Beránek, Š. Tomoka, M. Havlíček.