Z plzeňské Lhoty bod, mohly být i tři

16.08.2015 08:48

KP muži : SOKOL LHOTA - LUBY A 2:2 (0:1) PK 7:6  Zápas druhého kola KP na zrekonstruovaném hřišti v Plzni - Lhotě přinesl divákům jistě zajímavou podívanou završenou penaltovým rozstřelem, pro domácí s vítězným koncem. Na výborně upraveném trávníku hřiště menších rozměrů přinesl zápas podle očekávání velké množství osobních soubojů a standartních situací. Počáteční nápor domácích se nekonal, důsledné napadání rozehrávky Lhoty bylo v 19. minutě úspěšné, když Švátora získal míč a Koželuh pak střílel z hranice šestnáctky do odkryté branky domácích. Lhota poté přidala, získala územní převahu, největší šanci z VPK zlikvidoval po zaváhání lubské obrany Kalaš. Ale druhý poločas začaly Luby aktivně, několik slibných akcí se však nepodařilo dotáhnout do koncovky, navíc musel být pro nevolnost z vedra střídán Pavel Čipera. V 58. minutě byl faulován střídající Aleš Čížek, po druhé ŽK musel lhotský Kučera předčasně pod sprchy. Po VPK Michala Lávičky hlavičkuje Čížek na Švátoru, jehož hlavičku brankář Lhoty s námahou vyráží na roh. Na druhé straně ale následoval hrubý faul stopera Pivoňky (ŽK) a z nařízeného VPK vyrovnal dorážkou nekrytý kanonýr Strejček. Lhota, ač v deseti, získávala herní převahu. V 81. minutě vysunul po levém křídle Čížek dobře hrajícího Švátoru, který unikl obráncům a střelou z úhlu překvapil i brankáře Lhoty - 1:2. Vyrovnání se Lhota dočkala v 87. minutě nenápadnou tečovanou střelou ze střední vzdálenosti. Poté byl Lubům ještě zcela zbytečně po druhé ŽK vyloučen Pivoňka. Nutno říci, že utkání skončilo spravedlivou remízou.

Branky: 19.Koželuh Vojtěch , 81. Švátora Karel – 64. Strejček Matěj, 87. Čejka Lukáš. 

Sestava : Kalaš Jan  - Křížek Karel,Voráč Jan (74.Kvítek Patrik),,Koželuh Vojtěch (ŽK), Vejskal Martin,Sysel Marek(89.Sysel Petr),Čipera Pavel(56.Čížek Aleš),Švátora Karel (85. Šleis Karel),Turner Václav,Pivoňka Marek,Lávička Michal. Rozhodčí: Hodek Jakub - Šlajs Jakub, Lego Jan ;ŽK 2:4, ČK 1:1 (58- Kučera Miroslav – 88.Pivoňka Marek- oba po 2 ŽK) ; Diváků 100 .

OP muži : BOLEŠINY - LUBY B 4:1 (2:1) Naše rezerva podala mizerný výkon a po zásluze v Bolešinech vysoko prohrála. Její hráči tak mají v příštím zápase s jedním z aspirantů na vítězství OP Hradešicemi co napravovat.

Branky: 14. Vizinger Petr, 29. Šmolc Jiří, 76. Hodl Petr, 89. Bošek Jakub - 11. Voráček Přemysl (PK). Rozhodčí: Habada Vladislav; ŽK 0:3 ; Diváků 90.  

Start Luby B: K. Vlach (46. V. Hromada) – P. Voráček, P. Papay (ŽK) (70. T. Flax), A. Čížek, M. Havlovic, D. Raišl (ŽK) (21. M. Johánek), R. Švec (ŽK), T. Blohman, Z. Rückl, F. Sýkora, P. Sysel.

příprava :

dorost: Přeštice - Luby 8:1

žáci st.: Luby - Klatovy 1:5 (1:4) branka: Gajdoš Kamil.