Výhra v Žihli na UMT

05.04.2015 09:22

1. A třída muži : SLAVOJ ŽIHLE - START LUBY A 0:2 (0:0) Po nepovedeném domácím utkání s plzeňskou Doubravkou cestovaly Luby k dalšímu mistrovskému utkání až do daleké Žihle, kde se hraje na hřišti s velice kvalitní umělou trávou. V úvodu zápasu byli hosté z Lub aktivnějším týmem, lépe se pohybovali i kombinovali - přišly i brankové příležitosti Čipery a Koželuha, které ovšem brankou neskončily. V závěru poločasu ale lubští hráči polevili, a byli to domácí, kteří získali převahu a jasnou gólovku útočníka Žihle naštěstí bravurně zlikvidoval brankář Kalaš. Druhý poločas přinesl vyrovnananý souboj, Žihle hrozila především z dobře zahrávaných standartních situací, Luby naopak spoléhaly na rychlé protiútoky, z nichž měl největší šanci Kvítek. Rozhodnutí padlo v poslední čtvrthodině, kdy hru Lub oživili střídající Voráč a Švátora. V 78. minutě vysunul po levém křídle Cole Voráče, jehož přesný střílený centr uklidil do branky Žihle Čížek. O několik minut se celá akce jako přes kopírák opakovala, ale Čížek tentokrát ve skluzu branku těsně minul. Definitivní podobu výsledku pak dala 85. minuta, kdy Jerome Cole přehlavičkoval na hranici šestnáctky vyběhnuvšího domácího brankáře a Voráč poté střílel do prázdné branky. Dlouhá cesta zpátky do Lub tak byla velice veselá....

branky: 78. Čížek 85. Voráč Jan (PK); ŽK 2:2 (Turner, Sýkora za Luby). Diváků 100. Rozhodčí Ruda - Čermák, Maroušek.

Sestava : Kalaš Jan - Sýkora Filip,Vejskal Martin, Turner Václav, Pivoňka Marek - Kvítek Patrik (63. Voráč Jan), Cole Jerome, Sysel Marek, Čížek Aleš (85. Křížek Karel) - Koželuh Vojtěch - Čipera Pavel (75. Švátora Karel).

OP muži : MOCHTÍN B - LUBY B 1:1 (1:0) Branky: 5. Kotlan Daniel - 87. Rückl Zdeněk. Rozhodčí Pastyřík Vladimír; ŽK 2:4; ČK 0:1 (59. Voráček Přemysl po 2 ŽK) ;  diváků 60. Domácí vedli po standartní situaci od 5.minuty 1:0 a o dvě minuty později přidali další gol, který jim nebyl ovšem pro faul útočícího hráče uznán. Poté jsme převzali iniciativu my a byli lepším týmem, hlavně pak do 60. minuty, kdy se nechal po nevybíravém faulu na Míru Křížka zcela zbytečně vyloučit Přemysl Voráček za potyčku s protihráčem a oslabil tak náš tým! To jako by kluky nakoplo, dřeli ještě více a v samotném závěru utkání se dostali k zakončení, které skončilo vyrovnávací brankou Zdendy Ruckla. Začala veliká oslava a přidalo se i štěstí i v následném penaltovém rozstřelu.

KS dorost - LUBY - HORAŽĎOVICE 0:6 (0:5) Výsledek je pro domácí dorostence snad až příliš krutý, sami měli několik dobrých šancí ke vstřelení branky, které však nevyužili.

Sestava: Jiřinec Pavel - Kalista Radek, Vlach Jiří, Toman Ondřej, Bíško David - Flax Tomáš - Gebel Alexandr, Hosnedl Adam, Šilha Radek, Bureš Tomáš - Talaš Jakub, střídali: Plánička Václav, Hummel Jiří a Petlan František.

KP žáci st. : LUBY - SENCO DOUBRAVKA 0:2 (0:1) Domácí v dalším utkání na vlastní půdě přivítali hosty ze Senca Doubravky. Na náhradním hřišti hosté potvrdili roli favorita a zvítězili 0 : 2. Domácí se proti fyzicky vyspělejšímu soupeři neprosadili a jen díky dobrému výkonu náhradního brankáře Gajdoše nebyl rozdíl ve skóre výraznější. Hosté už ve 4. minutě měli velkou šanci, kdy se míč odrazil od břevna do tyče a zpět do hřiště. Ve 26. minutě po rohovém kopu otevřel skóre Marek Paul – 0 : 1, na začátku druhé půle, ve 36. minutě na 0 : 2 zvyšoval Daniel Fleisig. Domácí z jediné slibnější akce, kdy Matěj Pivoňka uvolnil Radka Mužíka, nastřelili pouze tyč hostující branky. Stále citelně schází opora týmu Vítek Maňas.

Sestava domácích: Gajdoš Kamil, Kaňák Nicholas, Kaiser Ondřej, Toman Petr, Černý Dominik, Flosman Pavel, Pivoňka Matěj, Böhm Marek, Svoboda Martin, Mužík Radek,  Keřlík Adam, Malát Sebastian, Votava Tomáš a Kafka Filip.

 

KP žáci ml. : LUBY - SENCO DOUBRAVKA 3:5 (0:3) branky: 33. a 39. Kaiser Daniel, 40. Malát Sebastian - 24. Hrdlička Jan, 25. Linda Jiří, 30. Bartovský Matěj, 34. Kotěšovec Vaclav, 56. Hokr Aleš. Domácí hráči toho v prvním poločase směrem dopředu mnoho nepředvedli, navíc po hrubkách v defenzivě umožnili soupeři z Doubravky třikrát skorovat. V druhém poločase Luby přidaly, snížily skore až na 3:4, když za toho stavu měli několik brankových příležitostí, které bohužel nevyužily, a tak definitivně o výhře hostů rozhodla branka v 56. minutě na 3:5.