Vstup do sezóny mužům v KP nevyšel

13.08.2017 14:25

KP muži : HORNÍ BŘÍZA - LUBY 3:1 (1:1) Muži na trávníku staronového účastníky KP v Horní Bříze prohráli, a nutno dodat, že zaslouženě. Ujali se sice v 27. minutě vedení, když míč po centru Voráče z levé strany uklidil do branky Horní Bříza Michal Pivoňka. Bohužel hned na to absolutně  zbytečně oplácel ve vlastním pokutovém území Čipera, z nařízené penalty srovnal skore domácí kapitán Janka a domácí se zatlačili lubské hráče na vlastní polovinu. Druhý poločas začala náporem opět Horní Bříza, byla ve všech směrech lepší a v 60.minutě nezával proti lubskému brankáři Kalašovi Zedník a dostal domácí do vedení. V 65.minutě podběhl rohový kop brankář Lub a pro nekrytého Pauknera už nebyl problém uklidit míč do odkryté branky Lub. Teprve až po té se Luby probraly z letargie, útočník Šleis nastřelil z vyložené pozice pouze břevno. Přes veškerou snahu lubských hráčů si domácí vítězství pohlídali až do závěrečného hvizdu hlavního rozhodčího Homra.

branky: 29. Janka Lukáš (pen.), 60. Zedník Martin, 65. Paukner Martin - 27. Pivoňka Michal. Hlavní rozhodčí Homr Michal. 150 diváků.

OP muži : LUBY B - CHUDENICE 1:0 (1:0) branka: 35. Sydorenko Vasyl. Rozhodčí: Brůha Radek - Lojík Václav, Panušková Aneta. Diváků 130.