V přehrávce KP uspěli v Plzni pouze mladší žáci

15.05.2015 08:18

KP žáci st.: ZČE PLZEŇ - LUBY 5:0 (2:0)  V předehrávaném utkání KP starších žáků zajížděli lubští znovu do Plzně na hřiště TJ Dynama ZČE. Domácí potvrdili roli favorita a zvítězili po dobrém výkonu 5 : 0. Hosté se soupeřem drželi krok jen první půlhodinu, ve druhém poločasu po problémech se sestavou rezignovali a dovolili soupeři zcela ovládnout hru a jen díky dobrému výkonu brankáře Schejbala neskončilo utkání větším rozdílem branek.

Sestava : Schejbal David, Gajdoš Kamil, Kaiser Ondřej, Štilip Jakub, Stelzer Jakub, Flosman Pavel, Pivoňka Matěj, Svoboda Martin, Maňas Vít, Keřlík Adam, Malát Sebastian, Votava Tomáš a Kafka Filip.

KP žáci ml.: ZČE PLZEŇ - LUBY 0:1 (0:0) branka: 48. Říha Jan. V předehrávaném utkání na nerovném tréninkovém hřišti ZČE Plzeň byl k vidění vyrovnaný zápas, odehrávající se především ve středu hřiště. Oba týmy dobře bránily, tak šancí a střel na branku na obou stranách mnoho nebylo. Postupem času bylo zřejmé, že kdo dá branku, ten vyhraje - to se nakonec podařilo Lubům, když Jan Říha zatočil v 48. minutě zápasu rohový kop přímo do domácí branky. Lubští hráči tak předvedenou hrou alespoň částečně napravili mizerný výkon z předchozího kola.