Baráž o postup do KP

17.06.2015 22:20

HORNÍ BŘÍZA - LUBY 2:3 (0:2) 

První barážový zápas v Horní Bříze před překvapivě slabou diváckou kulisou přinesl dramatickou podívanou. V prvním poločase jsme domácí překvapili aktivní hrou a Zdeněk Rückl povedenou střelou z 20m otevřel skore v 17. minutě. V 30. minutě pronikl do šestnáctky domácích Švátora, byl faulován a z nařízené penalty zvýšil Honza Voráč na 0:2. Závěr poločasu přinesl snahu domácích o vyrovnání,ale brankář Kalaš tým podržel. I začátek druhé půle byl vyrovnaný, navíc byl domácím vyloučen hráč za hrubý faul. To však domácí naopak povzbudilo, i v oslabení nám byli více než vyrovnaným soupeřem. V 58. minutě se prosadil kanonýr Chocholatý. Horní Bříza se stále tlačila před naši branku, ale v 73. minutě předvedl parádní samostatnou akci Karel Švátora a zvýšil opět na rozdíl dvou branek. Přesto se domácím podařilo vstřelit ještě jednu branku, v 80. minutě po centru ze standartní situace snížily na konečných 2:3. Z Horní Břízy tedy vezeme nadějný výsledek do sobotní odvety, která opět vzhledem ke kvalitám soupeře slibuje divákům atraktivní a dramatickou podívanou.

branky: 17. Rückl Zdeněk, 30. Voráč Jan (PK), 73. Švátora Karel. ČK 1:0 (50. Zavadil). Rozhodčí Kastl - Štökl, Pohančeník, Křen. 

Sestava : Kalaš Jan -  Sýkora Filip, Vejskal Martin,Turner Václav (76. Nešpor Jakub), Čížek Aleš, - Voráč Jan, Koželuh Vojtěch, Čipera Pavel, Havlovic Marek (85. Voráček Přemysl) -  Rückl Zdeněk (70. Sysel Petr) - Švátora Karel (89. Šleis Karel).