V H. Týně bodovali jen starší žáci

16.03.2016 20:41

KP žáci st. : HORŠOVSKÝ TÝN - LUBY 0:1 (0:0) branka: 37. Gajdoš Kamil. První mistrovské utkání jara dohrávali lubští starší žáci netradičně ve středeční podvečer na umělé trávě v Horšovském Týně. V nekompletní sestavě se dokázali střelecky prosadit až ve druhé půli, kdy se hned v úvodu prodral před branku domácích Kamil Gajdoš a ve 37. minutě zvýšil na 0 : 1 pro hosty. Stejný hráč překonal domácího brankáře ještě v 54. minutě, ale jeho branka nebyla uznána pro předchozí faul. Protože další šance už hosté nedokázali proměnit a brankář Schejbal podržel hosty při ojedinělých šancích domácích, skončilo utkání těsným vítězstvím hostů 0 : 1.

Sestava : Schejbal David, Přibyl Ondřej,  Strolený Petr, Holý Jan, Štilip Jakub, Janda Leon, Pivoňka Matěj, Flosman Pavel, Pikhart Hynek, Gajdoš Kamil, Pikhart Hynek, Málek Vladimír a Votava Tomáš.

KP žáci ml. : HORŠOVSKÝ TÝN - LUBY 4:2 (2:2) branky: Krieger Jan 2. Domácí se ujali vedení ihned po ůvodním hvizdu po chybě v rozehrávce, pak se lubským hráčům podařilo otočit skore zásluhou dvou branek Honzy Kriegera. Poté ale polevili a do konce byl zápas v režii H. Týna, který zaslouženě zvítězil 4:2. Výkon našich mladších žáků nebyl na rozdíl od úspešného učinkování v Poháru hejtmana ve Stříbře minulý týden vůbec dobrý.