Úspěšný víkend "pokazila" jen remíza mužů v Sušici

14.09.2015 08:20

KP muži : TJ SUŠICE A - LUBY A 2:2 (1:1) PK 4:2 Nedělní zápas v Sušici nám nakonec přinesl bod, ale kdyby byly dva, vůbec bychom se nezlobili. Bohužel v penaltovém rozstřelu jsme byli opět horším týmem. Domácí začali sebevědomě, získali převahu a už ve 4. minutě vedli 1:0. Další pohroma přišla v 26. minutě, další gólová šance domácích, při které šli těsně před brankou Aleš Čížek a útočník domácích do skluzu. Rozhodčí to posoudil jako faul - penalta a červená karta pro Čížka byl snad až příliš krutý trest. Honza Kalaš však penaltu bravurně chytil, a tím nás udržel v zápasu. A když se za chvíli trefil parádně z PK snad z 30m do šibenice Honza Voráč, šlo se do kabin za nerozhodného stavu. V druhé půli měli sice domácí herní převahu, ale do zakončení je naše obrana téměř nepouštěla. Postupem času i útočná aktivita Sušice opadala, přibývalo našich rychlých protiútoků, které podnikal hlavně Jerome Cole. Domácí přesto v 78. minutě udeřili podruhé - prosadil se hlavou po přímém kopu Varga. Naši hráči se ale nepoložili, ač hráli většinu zápasu v oslabení. Jasnou brankovou šanci měl Cole, ale jeho zakončení bylo slabé. Ale v 90. minutě jsme se dočkali - střídající Jakub Lysek získal míč ve středu hřiště, posunul na Vojtu Koželuha, který skvěle uvolnil  Honzu Voráče, který další dělovkou nedal brankáři šanci. 

Branky : 4. Králík Jaromír, 78. Varga Imrich – 34. a 90. Voráč Jan.Rozhodčí: Šlajs Jakub - Vocelka Milan, Maroušek Karel; ŽK 2:5; ČK 0:1 (26. Čížek Aleš); Diváků 250.

Sestava: J. Kalaš – K. Křížek, J. Voráč, V. Koželuh (ŽK), M. Vejskal, P. Čipera (ŽK) (83. J. Lysek), M. Sysel (ŽK) (74. V. Turner), J. Cole, K. Švárora, A. Čížek (ČK 26), M. Pivoňka.

OP muži : LUBY B - SUŠICE B 4:1 (1:0) Přestože měli trenéři naší rezervy opět nezáviděníhodné potíže se sestavou, zápas nakonec vyzněl zcela zaslouženě v náš prospěch. Branky : 40. Šůs Miroslav, 50. a 82. Voráček Přemysl. 72. Pikhart  Radek – 93. Marek Luděk. Sestava: V. Hromada – P. Voráček, V. Sydorenko (ŽK), Š. Heřman (77. K. Vlach), J. Nový, F. Sýkora, M. Johánek (46. J. Voráč), J. Lysek, M. Šůs, A. Gebel (25. R. Pikhart), T. Flax (87. V. Plánička).

KS dorost : LUBY - STAŇKOV 7:3 (5:0) Branky : 4. Svoboda Martin, 6.,12. a 72. Šleis Karel, 9. a 34. Petlan František, 80. Plánička Václav. Rozhodčí: Hájek Zdeněk ; ŽK  0:1 ;ČK 0:1 (70. A. Kolros – hrubá urážka HR); Diváků 50.

Sestava : O. Toman – M. Svoboda, J. Vlach, K. Šleis, A. Gebel, T. Flax, F. Petlan, A. Hosnedl, R. Šilha, D. Černý, M. Pivoňka (70. V. Plánička).

KP žáci st. : LUBY - HORAŽĎOVICE 4:1 (2:0) V dalším utkání přivítali domácí starší žáci na svém hřišti družstvo FK  Horažďovice. Fyzicky méně vyspělejšího soupeře nakonec přehráli 4 : 1 a udrželi si tak neporazitelnost na domácí půdě. Úvodních 20 minut prvního poločasu svého soupeře zatlačili do defenzívy, vytvořili si několik šancí a prosadili se i střelecky. Na 1 : 0 upravil v 7. minutě Tomáš Votava, kdy z úhlu prostřelil hostujícího brankáře. Na 2 : 0 zvyšoval Matěj Pivoňka po přesné přihrávce Tomáše Votavy a na 3 : 0 zvýšil v 18. minutě Leon Janda přesnou dorážkou brankářem vyraženého míče po šanci Kamila Gajdoše. Ve zbytku utkání domácí polevili v nasazení, kombinaci a až na vyjímky působili ospalým dojmem. Hosté ještě ve 21. minutě první půle snížili na 3 : 1, kdy se za domácí obranu dostal Jakub Boček a prostřelil brankáře Přibyla. Ve druhém poločasu už padl jediný gól, kdy v 51. minutě po rohovém kopu na konečných 4 : 1 dorážel zblízka do branky Petr Strolený.

Branky : 7. Votava Tomáš, 14. Pivoňka Matěj, Janda Leon, 51. Strolený Petr – 21. Boček Jakub.  Rozhodčí: Frgal Lukáš ; ŽK 1:0; Diváků 50.

Sestava : Přibyl Ondřej - Strolený Petr, Kaiser Ondřej, Štilip Jakub, Hajšman Daniel, Petržeka Jaroslav, Pivoňka Matěj, Flosman Pavel, Holý Jan, Gajdoš Kamil, Maňas Vít, Janda Leon, Votava Tomáš, Holý Jakub, Říha Jan, Málek Vladimír a Hübler Ladislav. 

KP žáci ml. : LUBY - HORAŽĎOVICE 8:3 (4:0) Výsledek je hosty příliš krutý, rozhodl vstup do utkání a konečně lepší střelecká produktivita, která nám v předchozích zápasech scházela. Prakticky hned po začátku utkání se parádně trefil znovuprobuzený kanonýr Filip Ouřada a tím dal ráz celému zápasu. Brzy na to přišly další branky, zaskočené Horažďovice se probudily až v závěru poločasu, ale několik svých šancí neproměnily. Druhý poločas přinesl vyrovnanou hru a další branky na obou stranách, na straně Lub dostali příležitost všichni hráči kádru.

branky : 1.,3.,40. Ouřada Filip , 7. a 54. Zemančík Martin, 13. a 51.  Krieger Jan, 35. Jiříček  David – 42. a 59. Smíšek František, 50. Šedivý Martin. Rozhodčí: Frgal Lukáš ;ŽK 0:1 ; Diváků 50 .

OP žáci ml. : START LUBY B - MOCHTÍN  5:4 (4:2) Branky : 1.a 26. Javorský Jakub, 29. Zemančík martin, 30. Chudý Jan, 57. Hrach Václav – 16.,28.,38. a 59. Rajtmajer Lukáš. Rozhodčí: Javorský Josef ;bez karet ; Diváků 30.

Sestava : T. Mastný – L. Strnad, M. Neuvirt, V. Hrach, J. Chudý, Š. Tomoka, M. Lalev, D. Beránek, M. Zítek, L. Joachimstmaier, D. Valečka, M. Kavij, M. Zemančík, J. Javorský.