Starší žáci na vítězné vlně, mladší se střelecky trápí

03.09.2015 08:33

KP žáci st. : TJ START LUBY - SKP OKULA NÝRSKO 2:0 (0:0) Domácím se zatím na vlastním hřišti daří, což potvrdili v dalším vloženém utkání s Nýrskem.  Hosté z Nýrska byli v derby utkání favoritem, neboť zatím neztratili ani bod a daří se jim i střelecky. Domácí ale hráli pozorně v obraně a nedovolili hostujícím útočníkům se individuálně prosadit. Ve vyrovnaném utkání nakonec rozhodla větší bojovnost domácích, kteří se ve druhé půli prosadili i střelecky a dvěma vydařenými útočnými akcemi rozhodli o svém vítězství. Nejdříve v  57. minutě unikl hostující obraně Kamil Gajdoš a svým gólem zvyšoval na 1:0, na konečných 2:0 upravil v 61. minutě Víťa Maňas, kdy proměnil centr Tomáše Votavy.

Branky: 57. Gajdoš Kamil, 61. Maňas Vít. Rozhodčí: Koura Radim ; ŽK 2:2; Diváků 40.

Sestava : D. Schejbal – P. Strolený, O. Kaiser (ŽK), J. Štilip, J. Holý, J. Petrželka, M. Pivoňka, P. Flosman, H. Pikhart, K. Gajdoš (ŽK), V. Maňas – L. Janda, V. Málek, T. Votava, J. Holý, J. Říha, L. Hübler, O. Přibyl.

KP žáci ml. : TJ START LUBY - SKP OKULA NÝRSKO 1:1 (1:1) PK 3:4  I další domácí zápas se hrál podle obehraného scenáře - laciná inkasovaná branka v úvodu, po zbytek zápásu trvalý tlak na branku soupeře. Pouze Jan Krieger ve 20. minutě dokázal překonat výborně chytajícího nýrského brankáře. Druhý poločas se hrál prakticky na jednu branku, ovšem bez gólového efektu. Získaný bod je vzhledem k průběhu zápasu málo.

Branky: 20. Krieger Jan – 5. Kamenský Lukáš. Rozhodčí: Koura Radim ; Bez karet; Diváků 40.

Sestava : M. Havlíček – Š. Tomaka, V. Řeřicha, A. Panuš, R. Holub, M. Zemančík, F. Ouřada, J. Javorský, D. Kaiser, D. Beránek, J. Krieger – L. Joachinsthaler, D. Jiříček, V. Hrach, A. Strolený, M. Zítek.