Proti Horšovskému Týnu byli úspěšní pouze starší žáci

27.08.2015 08:00

KP žáci st. :TJ START LUBY - FC DYNAMO H. TÝN 4:0 (0:0) Vložené mistrovské utkání na domácí půdě starší žáci zvládli a dočkali se tak prvního podzimního vítězství. Po dlouhé době se sešli v dostatečném počtu a nad svým soupeřem z Horšovského Týna zvítězili 4 : 0. Na začátku první půle měli domácí převahu, ale nevyužili několik slibných šancí. Konec poločasu ale vypustili, soupeř hru vyrovnal, ale ani na jedné straně gól nepadl. Ve druhé půli domácí zlepšili kombinaci, svého soupeře přehrávali a prosadili se i střelecky. První branku dal ve 43. minutě Leon Janda, další dvě přidal ve 45. a 61. minutě Matěj Pivoňka a na konečných 4 : 0 upravil v 70. minutě z přímého kopu Petr Strolený.

Branky:  43. Janda Leon, 45. a 61. Pivoňka Matěj , 70.Strolený Petr .Rozhodčí: Bína Roman ; Diváků 60. 

Sestava : O. Přibyl – P. Strolený, O. Kaiser, J. Štilip, D. Hajšman, J. Petrželka, M. Pivoňka, P. Flosman, H. Pikhart, L. Janda, V. Maňas, J. Holý, J. Říha, T. Votava, L. Hübler, V. Málek, J. Holý.

KP žáci ml. : TJ START LUBY - FC DYNAMO H. TÝN 3:5 (0:3) První domácí zápas přinesl takřka trvalou územní lubských hráčů, ale ve střelecké produktivitě vyučovali hráči H. Týna. Domácí udělali příliš mnoho chyb v obranné činnosti, které hostě vesměs po rychlých protiútocích a přečísleních v prvním poločase nemilosrdně trestali. V druhém poločase zatlačili domácí hráči soupeře na jeho polovinu, brankami Jana Kriegra snížili na 2:3 a k vyrovnání byli v několika dalších šancích blízko. H. Týn v této fázi utkání podržel výborně chytajícího brankář a dalšími dvěma brankami definitivně rozhodli o svém vítězství. V závěru pak už jen z penalty korigoval výsledek Martin Zemančík.

Branky: 31. a 43. Krieger Jan , 59. Zemančík Martin (PK)  - 5. Petr Tomáš , 11.Secký Jakub (PK) , 28. Bláha Martin  ,46. Šopík Jakub ,53. Habart Filip.  Rozhodčí: Bína Roman ; Diváků  80.

Sestava : A. Strolený – Š. Tomaka, V. Řeřicha, A. Panuš, R. Holub, M. Hrešan, M. Zemančík, F. Ouřada, J. Javorský, D. Kaiser, D. Beránek, J. Krieger, L. Joachimsthaler, M. Havlíček.