Povedený závěr podzimu

20.11.2016 18:46

KP muži: NÝRSKO - LUBY 0:1 (0:1) Branky: 31. Čipera Pavel. Rozhodčí: Volf Michal - Petrželka František, Mazán Jan. Delegát: Mrázek Miroslav, 105 diváků. Stejně jako v minulém kole těsné, ale zasloužené vítězství na půdě nováčka KP Nýrska. Od úvodních minut byly lubští hráči rychlejší, aktivnější a silnější v osobních soubojích. Přesto ale první velkou příležitost ke skorování měli domácí hráči, ale nýrský Rubáš nedokázal z malého vápna překonat brankáře Kalaše. Další šance už pak měly aktivnější Luby, hlavičky Coleho i Voráče však postrádaly přesnost. Rozhodující akce celého utkání se odehrála v 31. minutě, kdy rychlonohý Jerome Cole obral o míč váhající stopera Nýrska Lužného a zpětnou přihrávkou našel na hranici pokutového území nabíhající Pavla Čiperu, který se nemýlil. Druhý poločas už tolik fotbalové kvality z obou stran neukázal, byl to spíš boj ve středu hřiště. Nýrska snaha o vyrovnání končila většinou před lubskou šestnáckou a Luby své brankové příležitosti už nedokázaly proměnit. A tak se po závěrečném hvizdu hlavního rozhodčího Volfa mohli radovat lubští hráči i fanoušci z dalšího vítězství, které ukončilo podzimní část sezóny, kterou lze rovněž hodnotit jako úspěšnou.

KP žáci st.: LUBY - NEPOMUK 2:1 (1:0) branky: 28. Hajšman Jan, 56. Votava Tomáš - 57. Vladař Michal. Rozhodčí: Lejsek Pavel. Utkání se hrálo na tréninkovém hřišti, i tak byl terén měkký a bahnitý. Luby měli po celý zápas více ze hry, jejich těsné vítězství bylo zasloužené. První branku vstřelil po úniku Leona Jandy dorážející Jan Hajšman. V druhém poločase přidal druhou, nakonec vítěznou branku kapitán Tomáš Votava, když jeho centru z VPK proletěl šestnáctkou Nepomuka až do branky. Vzápětí si Nepomuk dokázal snížit Vladařem, ale víc už nedokázal.

KP žáci ml.: LUBY - NEPOMUK 4:4 (3:0) PK 4:2 Branky: 10. Chudý Jan, 23. Juřina Jakub, 29. Mastný Tomáš, 49. Javorský Jakub - 33. Šmíd Adam, 42. Šmíd Adam, 47. Strolený Daniel, 55. Klůs Jan. Rozhodčí: Lejsek Pavel.