Poslední přípravné zápasy mužů

06.08.2018 08:47

2.8 : MOCHTÍN - LUBY A 3:2 (1:1) branky: Šůs Miroslav 2. Mochtín patří v nejlepším týmům 1.A třídy a své kvality potvrdil. K vidění bylo kvalitní utkání se spoustou šancí na obou stranách. Štastnější byli nakonec domácí, naši hráči zejména v závěru zápasu neproměnili několik jasných brankových příležitostí.

4.8.: LUBY A - PLZEŇ - BUKOVEC 4:3 (1:3) branky: Holý Jan 2x, Pivoňka Michal, Pivoňka Matěj.

Sestava: Kalaš, Schweigl, Hromada - Lávička, Švec, Mašek (Voráček P.), Bureš (Pikhart H.) - Cole, Holý, Votava, Rašek - Pivoňka Mi., Pivoňka Ma. (Sydorenko).

Hra někdy skřípala, zejména v defenzivě, ale nakonec náš tým ambiciózní Bukovec udolal díky aktivní hře a pohybu po celých 90 minut utkání. K vidění byly i parádní branky, například ta po akci centrujícího Tomáše Votavy a hlavou zakončujícího Matěje Pivoňky.

Nabízí se srovnání s utkáním s Bukovcem před rokem, které skončilo jasnou výhrou Bukovce 3:0, a zejména předvedená hra tehdy byla velkým zklamáním. 

5.8 : KOLINEC - LUBY B 4:4 (2:0) branky: Šleis Karel, Irlbek Marek, Petlan František a Rašek Josef. První zápas pod novým trenerém Miroslavem Křížkem starším sehrál velice mladý tým. Domácí se rychle dostali díky dvěma penaltám do vedení. Druhý poločas pak nabídl přestřelku, domácí už vedli 4:2, ale branky Petlana a Raška v závěru utkání srovnali skore.