Po roce návrat do KP !

22.06.2015 08:17

LUBY - HORNÍ BŘÍZA 0:1 (0:0) Ve druhém barážovém utkání o účast v krajském přeboru domácí potvrdili, že se jim lépe daří v utkáních na půdě soupeře, než před domácím publikem. Po vítězství 3 : 2 v Horní Bříze se v domácím utkání soustředili hlavně na obrannou činnost a spoléhali na brejkové situace. Hosté naopak museli hrát na vítězství, pokud chtěli pomýšlet na záchranu krajského přeboru. Během prvního poločasu se diváci gólu nedočkali, oba soupeři dobře bránili a vzhledem k podmáčenému terénu nevycházela kombinace ani koncovka. Největší šanci hostů tak v 9. minutě utkání zlikvidoval brankář Kalaš, na straně domácích to byl Karel Švátora, který ve 36. minutě obral o míč hostujícího obránce, ale jeho střela skončila nad brankou soupeře. Do druhého poločasu nastoupili aktivněji hosté, kteří si vytvořili převahu a snažili se zvrátit utkání ve svůj prospěch. Velkou šanci měl v 50. minutě Martin Vrla, který z dobré pozice netrefil branku domácích. Domácí obrana vzdorovala až do 77. minuty utkání, kdy se po autovém vhazování dostal k míči Václav Čermák a z hranice pokutového území jeho povedená střela skončila v síti domácích. Stav 0 : 1 ale pořád hostům na úspěch nestačil a tak se snažili přidat ještě nějakou branku. To už se jim ale do konce utkání nepodařilo a tak se domácí mohli i přes prohru 0 : 1 zase po roce radovat z návratu do krajského přeboru.

Branky: 77. Čermák Václav. Rozhodčí: Miloš Burda, Milan Vocelka, Karel Maroušek, Vladimír Čermák. ŽK 3:1. Diváků 300.

Sestava domácích: Kalaš Jan, Voráč Jan (85. Voráček Přemysl), Sýkora Filip, Koželuh Vojtěch, Vejskal Martin, Rückl Zdeněk (67. Cole Jerome), Čipera Pavel, Švátora Karel (90. Šleis Karel), Sysel Petr, Čížek Aleš, Havlovic Marek (75. Křížek Karel).

Sestava hostů: Mizera Pavel, Šimice Radek, Sedlecký Jiří, Sudík Matěj, Zavadil Milan, Vrla Martin, Něměček Josef, Čermák Václav, Chocholatý Pavel, Mornštajn Filip a Tobrman Václav.