Muži zdolali Křimice, mládeži se nedařilo

11.05.2015 15:06

1.A třída muži : LUBY - KŘIMICE 2:1 V dalším utkání I.A třídy přivítali domácí na svém hřišti hosty z Křimic. Od začátku utkání měli domácí herní převahu a vytvářeli si i gólové příležitosti, z nichž největší měl Aleš Čížek. Nejdříve jeho střela z 20 metrů v 7. minutě skončila na břevně, v 18. minutě utekl hostující obraně, ale jeho samostatný nájezd zlikvidoval brankář hostů Mudra. Ve 27. minutě to byli naopak hosté, kteří se z ojedinělé akce dostali až do pokutového území domácích a důrazný Marek Rada překonal z blízka brankáře Kalaše a hosté vedli 0 : 1. Domácí pokračovali v náporu, ale nedařilo se v koncovce. Další vyložená šance ve 32. minutě, kterou měl Jerome Cole, skončila opět na břevně hostující branky. Až v závěru první půle se domácím  konečně podařilo vyrovnat, když ve 44.minutě po centru Marka Pivoňky srovnal na 1 : 1 Jan Voráč. Také ve druhém poločasu měli domácí mírnou převahu, ale střelecky se nemohli prosadit. Když už se zdálo, že o vítězi utkání budou rozhodovat pokutové kopy, unikl po levé straně Voráč, hostující obránce jej stáhl na zem v pokutovém území a domácí dostali v 90. minutě výhodu pokutového kopu. Míč si postavil sám faulovaný Honza Voráč a tvrdou ranou rozhodl o vítězství domácích v poměru 2 : 1.

Branky: 44. a 90. (PK) Voráč Jan  -  27. Rada Marek. Rozhodčí: Kastl Jan, Šálková Helena, Pohančeník Pavel. ŽK: 2:5, ČK 0:1 (90. Grambal Pavel). Diváků 150.

Sestava : Kalaš Jan, Voráč Jan, Křížek Karel, Sýkora Filip, Koželuh Vojtěch, Vejskal Martin, Cole Jerome (90. Voráček Přemysl), Švátora Karel (84. Havlovic Marek), Turner Václav, Čížek Aleš (87. Sysel Petr) a Pivoňka Marek.

OP muži : VELKÝ BOR -  LUBY B 1:0 (0:0) Na hřišti ve Velkém Boru byl v sobotním podvečeru k vidění oboustranně tragický fotbal, domácí nakonec vstřelili vítěznou branku po standartní situaci v úvodu druhého poločasu. Více snad není co k utkání dodávat...

KS dorost - POSTŘEKOV - LUBY 0:0 PK 5:4 Dorostenci na Chodsku vzhledem k průběhu utkání spíš dva body ztratili, než jeden získali.

Sestava: Jiřinec Pavel - Černý Dominik, Vlach Jiří, Mašek Michal, Gebel Alexandr - Pivoňka Matěj - Toman Ondřej, Hosnedl Adam, Šleis Karel, Flax Tomáš - Petlan František, střídali: Hummel Jiří, Bureš Tomáš.

KP žáci st. : KOŠUTKA LUBY 5:0 (2:0) V dalším utkání KP starších žáků zajížděli lubští do Plzně na hřiště TJ Košutky. Se soupeřem za spodního patra tabulky však utkání naprosto nezvládli a po velmi špatném výkonu umožnili soupeři celkem snadno zvítězit a bodově se tak na hosty dotáhnout. I když byl soupeř fyzicky vyspělejší, hosté mu svým nedůrazem, špatnými přihrávkami a vlastními chybami nabízeli šance a prakticky darovali většinu branek. Sami domácího brankáře vážněji neohrozili, střelami z dálky ho jen rozcvičovali. První branku inkasovali hosté v 16. minutě z trestného kopu po zbytečném faulu, druhou branku ve 28. minutě po chybě v zadních řadách a samostatném nájezdu domácího útočníka. Třetí branku dali domácí ve 42. minutě z pokutového kopu znovu po zbytečném faulu, čtvrtou branku v 51. minutě hlavou po nedorozumění v zadních řadách. Na konečných 5 : 0 uzavřel v 62. minuitě domácí Štětina.

Sestava Startu Luby: Schejbal David, Gajdoš Kamil, Kaiser Ondřej, Štilip Jakub, Toman Petr, Černý Dominik, Flosman Pavel, Pivoňka Matěj, Svoboda Martin, Maňas Vít, Keřlík Adam, Malát Sebastian, Votava Tomáš a Kafka Filip. Branky: 16. a 42. (PK) Potoček Matěj, 28. Trylč Jakub, 51. Kuchař Jan, 62. Štětina Dominik. Rozhodčí: Šimek Luboš; ŽK:0 : 1;Diváků :  30.

KP žáci ml. : KOŠUTKA LUBY 3:1 (2:0)  Mladší žáci se inspirovali výkonem žáků starších v dvojzápase s Košutkou a úspěšně se mu přiblížili - chybělo vše - disciplína, bojovnost, zaujetí, kombinace i střelba. Košutka se opírala o výkon mohutného utočníka Trylče, před kterým naši borci doslova uhýbali.

OP žáci ml. : NALŽOVSKÉ HORY - LUBY B 9:4 (6:1)  Branky: Kirpal Jakub 4, Říha Petr 2, Kutka Marek 2, Kupka Martin - Janda Leon, Holý Jan, Beneda Josef, vlastní; Rozhodčí: Jakš Jan. Zápas hraný v Zavlekově vyzněl podstatně lépe pro domácí, v jejichž středu hrají prim hráči, kteří jsou oporou i Klatov v KP. Více než výše prohry však mrzí výkon některých hráčů, zejména v prvním poločase, kdy domácí zcela dominovali.

TURNAJE PŘÍPRAVEK:

přípravka starší B:  Pačejov 0:6; Bolešiny 6:2; Horažďovice B 0:6