Muži v KP potřetí v řadě vyhráli, tentokrát v Holýšově

10.05.2016 07:03

KP muži: HOLÝŠOV - LUBY 1:2 (0:1) První poločas byly Luby pohyblivějším týmem, dařila se kombinace a zaslouženě šli do šaten s vedení 1:0 po hlavičce probuzeného střelce Vojty Koželuha. Druhý poločas začal náporem Holýšov, získal převahu a vyrovnání na sebe nedalo dlouho čekat - v 55. minutě zblízka nekrytý Šobr snadno uklidil míč do naší branky. I nadále měl více ze hry Holýšov, ale do dalších šancí ho naše defenziva už nepustila. Naše hra v druhé půli nebyla příliš dobrá, některým hráčům evidentně docházely fyzické síly. Naštěstí přišel v 78. minutě dlouhý aut Švátory, který opět hlavou prodloužil Koželuh a dokonale přeloboval domácí brankáře, když míč skončil v horním růžku holýšovské branky.

Branky: 55. Šobr Martin - 44.,78. Koželuh Vojtěch.Rozhodčí: Scharf Felix - Bulla Josef, Ott Michael. Delegát: Šnajdr Milan, ŽK 3:5, ČK 1:0 (94.Staněk Kamil).

OP muži: LUBY B - KLATOVY B 1:2 (0:1) Vedoucí tým OP se v malém derby prezentoval velice mladým a běhavým týmem, který se nakonec radoval z těsného vítězství. Branky: 88. Čížek Aleš - 26. Vacovský Václav, 66. Kaas Václav. Rozhodčí: Habada Vladislav, 50 diváků, ŽK 1:3.

KS dorost: LUBY - NÝRSKO 7:2 (4:1) Branky: 4. Bureš Tomáš, 14. Petlan František, 29. Hosnedl Adam (pen.), 42. Petlan František, 68. Černý Dominik, 73. Kafka Filip, 82. Petlan František - 21. Pavlík Jakub, 75. Toman Jaroslav.Rozhodčí: Koura Radim, 40 diváků.

KP žáci ml. : LUBY - KLATOVY 0:5 (0:3) Branky: 5. Sojka Alexandr, 18. Sojka Alexandr, 28. Herz Milan, 40. Hais Daniel, 53. Šlechta Lukáš. Rozhodčí: Jakš Jan, 60 diváků .

KP žáci st. : LUBY - KLATOVY 1:2 (0:1) V dalším mistrovském utkání přivítali domácí na svém hřišti družstvo SK Klatovy 1898. V místním derby chtěli domácí odčinit porážku z podzimu na půdě soupeře, kde prohráli 0 : 3. Ve vyrovnaném a dramatickém utkání nakonec odešli znovu poraženi 1 : 2, když nedokázali využít několik vyložených šancí a od soupeře dostali lekci z produktivity. V první půli padl jediný gól, kdy ve 33. minutě hostující Matyáš Barborka prostřelil domácího brankáře Přibyla a hosté vedli 0 : 1. Domácí měli několik vyložených šancí na srovnání skóre, ale střela Tomáše Votavy i hlavička Víti Maňase skončily mimo branku hostů. Také ve druhém poločasu se hrál fotbal plný nasazení a bojovnosti, domácí si vytvořili mírnou převahu, ale nedařilo se v koncovce, většina akcí končila chybnou přihrávkou nebo narážela na dobře organizovanou obranu soupeře. Hosté byli přesnější v kombinaci, ale domácí si vytvářeli více šancí na skórování. Do velké šance se dostal, po rohovém kopu, Petr Strolený, ale jeho hlavička mířila přesně do místa, kde stál hostující brankář a ten ji reflexivně vyrazil. V 60. minutě se domácím po vydařené akci podařilo srovnat na 1 : 1, když střelcem vyrovnávacího gólu byl Kamil Gajdoš. Další střelecké příležitosti, zejména po standardních situacích, se již neujala a tak přišel trest z ojedinělé šance hostů ve druhé půli, kdy v 65. minutě po standardní situaci hostující Martin Kapusta využil zaváhání domácí obrany a střelou z bezprostřední blízkosti dostal hosty znovu do vedení 1 : 2. Do konce zápasu se již domácím nepodařilo skórovat a tak utkání skončilo vítězstvím hostů z Klatov.

Sestava domácích: Přibyl Ondřej, Schejbal David, Strolený Petr, Holý Jan, Štilip Jakub, Hajšman Daniel, Petrželka Jaroslav, Pivoňka Matěj, Flosman Pavel,  Gajdoš Kamil, Mužík Radek, Maňas Vít, Janda Leon, Malát Sebastian, Votava Tomáš, Kaiser Ondřej, Pikhart Hynek, Šmíd Jakub a Málek Vladimír.

Branky:60. Gajdoš Kamil  -  33. Barborka Matyáš, 65. Kapusta Martin. Rozhodčí: Jakš Jan;ŽK: 2 : 1;Diváků :  60.

OP žáci ml. : LUBY B - NALŽOVSKÉ HORY 11:2 (5:1) Branky: 6. Beránek Dominik, 11. Beránek Dominik, 17. Pretzelmayer Jakub, 21. Chudý Jan, 30. Kodýtková Sandra (vl.), 34. Tomaka Štěpán, 41. Beránek Dominik, 56. Řeřicha Václav, 41. Joachimsthaler Lukáš, 58. Pretzelmayer Jakub, 57. Chudý Jan - 18. Šašek David, 35. Říha Petr.Rozhodčí: Hofmeisterová Marie, 50 diváků.