Muži přehráli Rokycany B, st. žáci přivezli cenné vítězství s Přešticemi

30.04.2017 08:16

KP muži : LUBY - ROKYCANY B 4:1 (3:1) Rezerva Rokycan, téměř jistý sestupující z KP, přijela do Lub s mladým týmem, který předváděl rychlý běhavý fotbal a zejména v prvním poločase byl domácím hráčům vyrovnaným soupeřem. V 19. minutě po sérii několika minel v lubské obraně dokonce dostal Rokycany do vedení Patrik Pfeifer. Naštěstí domácí tým dokázal rychle zareagovat, v 23. minutě se dokázal prosadit hlavičkující Vojta Koželuh a o šest minut později byl na konci další golové akce Karel Křížek. Na 3:1 zvyšoval těsně před poločasovou přestávkou Dominik Raišl, a to ještě neproměnil (snad vyjímečně) pokutový kop za hraní rukou Jan Voráč. I druhý poločase přinesl další brankové příležitosti na straně Lub, ale Raišl nebo Šleis je nedokázali proměnit. Až v 64. minutě se prosadil konečně po centru z pravé strany hlavičkující Karel Šleis, vzápětí musel být střídán pro svalové zranění rychlonohý Jerome Cole. Do hry potom dostali další hráči z lavičky, za zmínku stojí už jen vyložená šance mladíka Tomáše Bureše, bohužel neproměněná.

branky:23. Koželuh Vojtěch, 29. Křížek Karel, 44. Raišl Dominik, 64. Šleis Karel - 19. Pfeifer Patrik. Rozhodčí: Šiška Pavel - Homr Michal, Křen Jiří. Delegát: Pastyřík Vladimír,ŽK 3:4,140 diváků.

OP muži : DUKLA JANOVICE - LUBY B 6:0 (3:0) branky: 9. Hájek Matěj, 20. Kvapil David, 44. Urban Miroslav, 61. Urban Miroslav, 65. Hájek Matěj, 77. Hájek Matěj. Rozhodčí: Staněk Luděk, ŽK 2:3, 60 diváků.

KS dorost : LUBY - NÝRSKO -:- odloženo

KP žáci st. : PŘEŠTICE - LUBY 1:3 (0:1) Na výborně připraveném hřišti v Chotěšově dokázali lubští starší žáci vrátit Přešticím podzimní vysokou prohru z domácího zápasu. Základy úspěchu byla spolehlivá defenziva, rychlý přechod do útoku a i dobře zahrávané standartní situace. Přeštickou snahu o úvodní nápor aktivně hrající Luby ustály, v 26. minutě po sérii šancí se dokázal trefit z úhlu Daniel Hajšman. Do druhého poločasu vstoupily opět s převahou Přeštice, vítr z plachet jim ale vzala druhá branka Dana Hajšmana, tentokrát kuriózní - dlouhý odkop z vlastní poloviny k překvapení všech přeštický brankář podběhl a míč skončil v síti. Přeštice se sice nadále tlačily do útoku, ale šance měly hlavně Luby. Definitvně rozhodl zápas po krásné individuální akci Leon Janda, z hranice šestnáctky se trefil ho horního růžku přeštické branky. Zbytek zápasu se odehrával ve zbytečně napjaté atmosféře ze strany přeštických diváků (rodičů), v posledních minutách dokázaly Přeštice Horákem snížit na konečných 1:3.

Branky:66. Horák Daniel - 26. Hajšman Daniel, 42. Hajšman Daniel, 58. Janda Leon. Rozhodčí: Kořan Josef, ŽK 0:5, 50 diváků.

KP žáci ml. : PŘEŠTICE - LUBY 5:0 (3:0)