Muži porazili v KP Nýrsko a skončili na konečném 8. místě

18.06.2017 14:31

KP muži : LUBY - NÝRSKO 3:2 (1:0) Muži se rozloučili s letošní sezónou KP domácí výhrou v okresním derby s Nýrskem. Skore otevřel tečovanou střelou z VPK kapitán Jan Voráč v 33. minutě. Druhý poločas začali lubští hráči rovněž aktivně a v 52. minutě se po indivuduální akci trefil z hranice šestnáctky slabší levou nohou krajní obránce Marek Havlovic, pro kterého to byla první branka v sezóně. Ale poté si Luby vybraly oddechový čas a Nýrsko si vynutilo územní převahu, kterou korunoval podařenou střelou z VPK jejich kapitán Lužný v 73. minutě. Naštěstí pro Luby hned o minutu později potrestal chybu nýrského brankáře Karel Šleis a vrátil domácím dvoubrankové vedení. Naposled se skore měnilo v poslední minutě zápasu, když na konečných 3:2 snižoval za Nýrsko z penalty Tomáš György.

branky: 33. Voráč Jan, 52. Havlovic Marek, 74. Šleis Karel - 73. Lužný Jakub, 90. György Tomáš (pen.) Rozhodčí: Havránek Martin - Šauflová Jana, Bogdan Gabriel, 220 diváků , ŽK 5:6.

OP muži : LUBY B - HARTMANICE 0:1 (0:0)

KP žáci st.: NEPOMUK - LUBY 0:3 (0:2) Lubští starší žáci zakončili velice podařenou jarní část sezóny výhrou v Nepomuku.Cesta za výhrou nebyla vůbec snadná, i když výsledek je nakonec jednoznačný. V 15. minutě zahrál nepomucký brankář rukou při malé domů, nařízených nepřímý kop proměnil Daniel Hajšman. Na 2:0 zvyšoval po vydařené kombinaci středem hřiště Leon Janda po uvolnění od Sebastiana Maláta. Po změně stran neudržel centrovaný míč brankář Nepomuku, dobíhající Tomáš Votava ho pak už bez problémů uklidil do branky a zvýšil na konečných 0:3. Do konce zápasu si už Luby vedení bez větších problémů uhlídaly.

branky: 15. Hajšman Daniel, 26. Janda Leon, 41. Votava Tomáš. Rozhodčí: Říha Zdeněk, 40 diváků.

KP žáci ml.: NEPOMUK - LUBY 3:0 (2:0) Mladší žáci odehráli poslední zápas sezóny v Nepomuku v malém počtu hráčů a to nejspíš rozhodlo o výsledku. Domácí hráči navíc své brankové šance na rozdíl od lubských hráčů dokázali proměnit.

branky: 23. Šmíd Adam, 27. Tříska Adam, 49. Šmíd Adam. Rozhodčí: Říha Zdeněk, 50 diváků.