Muži budou hrát baráž o postup do KP s Horní Břízou

14.06.2015 18:45

1.A třída muži : STOD - LUBY A 3.3 (2:1) PK 4:5  Utkání ve Stodě přineslo fotbal průměrné úrovně, náš tým zejména v prvním poločase neproměnil několik dobrých střeleckých příležitostí a přestože se ujal vedení po krásné kombinaci brankou Voráče, byli to domácí, kteří do poločasu otočili skore na 2:1. Úvod druhého poločasu přinesl lubský nápor, který znamenal 2 branky a vedení 3:2. Poslední slovo ale měli domácí, po rohovém kopu srovnali na 3:3. Penaltový rozstřel vyšel našim hráčům na výbornou, na straně Stodu přestřelil branku zkušený Snášel a bonusový bod nakonec znamená prodloužení sezony o účast v baráži do krajského přeboru s týmem Horní Břízy.

branky: 13. Voráč Jan, 60. Turner Václav, 64. Švátora Karel - 28. a 75. Karlíček, 32. Tlustý z PK.

Sestava : Vlach Karel -  Sýkora Filip, Vejskal Martin,Turner Václav, Čížek Aleš, - Voráč Jan, Koželuh Vojtěch, Čipera Pavel, Voráček Přemysl (73. Sysel Petr) -  Cole Jerome (80. Šleis Karel), Švátora Karel 

OP muži : LUBY B - NEZAMYSLICE 4:0 (0:1) branky: 22. V.Sydorenko, 53. Z.Rückl, 64. T.Blohman, 75. J.Bešta; Rozhodčí: Habada; ŽK 1:0; Diváci: 80. V posledním utkání jara hostila domácí rezerva mužstvo z Nezamyslic.Mužstva z klidného středu tabulky už nemusela bojovat o body k záchraně nebo postupu a tak se hrálo ve vlažném tempu ve značně kombinovaných sestavách na obou stranách. V první půli viděli diváci pouze jednu branku, kterou vstřelil ve 22. minutě domácí Vasyl Sydorenko. Ve druhé půli přidala domácí rezerva ještě další tři góly, a tak si i diváci užili závěr sezony. Nejprve v 53. minutě zvyšoval na 2 : 0 Zdeněk Rückl povedenou střelou z dálky, na 3 : 0 zvyšoval v 64. minutě Tomáš Blohmann a na konečných 4 : 0 střílel po centru Sydorenka Jiří Bešta.

Sestava : Jiřinec Pavel, Vondráček Jiří, Křížek Miroslav, Heřman Štěpán,(46. Brejcha Antonín), Flax Tomáš (46. Švec Radek), Rückl Zdeněk, Blohmann Tomáš, Kováč Pavel (70. Talaš Jakub),Sydorenko Vasyl (76. Bíško David), Johánek Marek a Mašek Michal (46. Bešta Jiří).

KS dorost : LUBY - SUŠICE 3:1 (2:1) branky: Talaš Jakub, Pivoňka Michal a Toman Ondřej. Dorostenci odvedli proti Sušici velice dobrý výkon a potvrdili tak své jarní "zmrtvýchvstání", za což jim a celému realizačnímu týmu patří dík. 

KP žáci st. : LUBY - VEJPRNICE 1:6 (0:1)  V závěrečném utkání jara domácí svým výkonem mnoho radosti svým příznivcům neudělali, i když nastoupili do zápasu bez brankáře Schejbala a proti silnému soupeři z Vejprnic. Po úvodních 10 minutách, kdy po brankách Šmídla a Sloupa prohrávali 0 : 2, se zdálo, že by výsledek nemusel být tak krutý, domácí hru vyrovnali a hosty nepouštěli do vyložených šancí. V úvodu druhé půle, ve 40. minutě však znovu po chybě zvýšil hostující Šmídl na 0 : 3. Domácím se ještě podařilo snížit na 1 : 3 hned ve 42. minutě, kdy nařízený pokutový kop za sražení Tomáše Votavy s přehledem proměnil Matěj Pivoňka. Hosté se ale snadno dostávali do šancí a ve 45. minutě už vedli 1 : 4, kdy nekrytý Sloup snadno proměnil centr z levé strany. V závěru už domácím docházely síly a hosté ještě dvěma brankami Šmídla uzavřeli skóre utkání na 1 : 6.

branky: 42. Pivoňka Matěj (PK)  -  4., 39, 57. a 62. Šmidl  Michael, 11. a 45. Sloup Jiří.

Sestava : Gajdoš Kamil, Thurnvald Václav, Stelzer Jakub, Štilip Jakub, Toman Petr, Böhm Marek, Keřlík Adam, Černý Dominik, Flosman Pavel, Pivoňka Matěj, Svoboda Martin, Maňas Vít, Votava Tomáš a Kafka Filip.

KP žáci ml. : LUBY - VEJPRNICE 3:3 (1:2) PK 1:3 branky: 9. Janda Leon 39. (PK) a 43. Hajšman Daniel - 20. Majer, 27. a 59. Šteffel. Rozhodčí Bína Román. Diváků 45. Poslední zápas mladších žáků v soutěži přinasl oboustraně útočný fotbal, takže se zápas divákům musel líbit. Naši hráči byli po dramatickém průběhu krůček od vítězství, ale Vejprnicím se podařilo minutu před koncem vyrovnat na konečných 3:3. Penalty nám opět nevyšli, po kolikáté už ....? (posedmé !!!)

OP žáci ml. : LUBY B - HRÁDEK 3:2 (2:1) branky: 4. H.Pikhart, 19. V.Řeřicha, 45. L.Janda - 24. D.Špička, 57. D.Špička; Rozhodčí: Petličarovský; Diváci: 50.