Dorostenci opět bodovali, muži A z Mýta s prázdnou

16.05.2015 08:18

1.A třída muži : MÝTO - LUBY 2:1 (2:0) branky:86. Koželuh Vojtěch. Zcela zbytečná prohra se soupeřem, který nebyl lepším. Domácí Mýto se ujalo vedení Švejdou po hrubce obrany již ve 4. minutě. V 28. minutě byl domácím za hrubý faul na Vaška Turnera, který musel střídat, vyloučen hráč. Přesto to za další minutu bylo už 2:0, když se z 20m trefil Herait. Naši hráči vypracované šance v průběhu celého zápasu zbrkle zahazovali, navíc nám nebyl uznán regulérní gól po dlouhém autu Švátory. Kontaktní branka přišla pozdě, hlavou se prosadil Koželuh až v 86. minutě.

OP muži : LUBY B - JANOVICE 4:2 (1:0) branky:6. Šůs Miroslav, 55. Cole Jerome, 70. a 75. Voráček Přemysl  -  66. Urban Miroslav, 84. Hájek Matěj.

V dalším utkání OP mužů přivítala domácí rezerva na svém hřišti mužstvo Dukly Janovice. Ve vyrovnaném utkání se šancemi na obou stranách měli víc střeleckého štěstí domácí a nakonec se radovali ze zaslouženého vítězství. V první půli už v 6. minutě využil Míra Šůs nedorozumění v zadních řadách hostů a střelou z úhlu upravil na 1 : 0. Do konce poločasu se už diváci gólu nedočkali, i když brankové příležitosti měli jak domácí, tak i hosté. Začátek druhého poločasu byl také vyrovnaný, hosté měli velkou šanci ve 48. minutě, kdy nastřelili tyč domácí branky. V 55. minutě domácí zvýšili vedení na 2 : 0, když brankářem vyražený míč po střele Míry Šůse pohodlně dorazil do branky Jerome Cole. O minutu později měl velkou šanci nejdříve hostující Matěj Hájek a hned nato domácí Míra Šůs, ale žádná z nich se neujala. V 66. minutě se hostům podařilo snížit na 2 : 1, když po centru z pravé strany střílel hlavou Míra Urban. V 70. minutě se ve velkém vápně prosadil Přemek Voráček a zvyšoval na 3 : 1 pro domácí a o 5 minut později znovu Přemek Voráček zvýšil už na 4 : 1  z přímého kopu. Na hostujících hráčích se ke konci utkání začala projevovat větší únava, protože přijeli pouze s 11 hráči, přesto se jim podařilo ještě v 84. minutě korigovat výsledek utkání, když na konečných 4 : 2 uzavřel hostující Matěj Hájek.

Sestava : Kodeš Petr, Křížek Miroslav, Cole Jerome (79. Gebel Alexandr), Blohmann Tomáš, Rückl Zdeněk (73. Hanus Jakub), Nešpor Jakub, Voráček Přemysl, Pikhart Radek, Sydorenko Vasyl (46. Voráč Jan), Šůs Miroslav (87. Plánička Václav) a Sysel Petr

KS dorost : LUBY - HRADEŠICE 3:3 (2:3) PK 5:4 branky: Talaš Jakub, Maňas Vít a Vlach Jiří. ŽK: 4:1. Rozhodčí: Hovorka Milan. Hradešicím se dařily v prvním poločase hlavně standartní situace, když dvě branky vstřelily po rohových kopech a jednu po centru z přímého kopu. Naštěstí měly i okénka v obraně, které dokázali využít Talaš a Maňas ke snížení skore do poločasu na 2:3. V druhém poločase naše dorostence několikrát podržel skvělými zákroky brankář Pavel Jiřinec a vyrovnání přišlo v 87. minutě, když dobře zahraný přímý kop Radka Šilhy brankář Hradešic s námahou jen vyrazil a dobíhající Jirka Vlach ho dorazil do branky . V penaltovém rozstřelu lapil Pavel Jiřinec hostům hned první penaltu, naši střelci naopak nechybili a druhý bonusový bod tak zůstal v Lubech. Dorostenci tak prodloužili serii zápasů, v kterých bodovali.

Sestava domácích: Jiřinec Pavel - Hošťálek Luděk (ŽK), Toman Ondřej, Vlach Jiří, Gebel Alexandr - Hosnedl Adam (ŽK) - Talaš Jakub, Šilha Radek (ŽK), Plánička Václav, Petlan František - Hummel Jiří (ŽK), střídali: Maňas Vít, Bíško David.

KP žáci st. : LUBY - NÝRSKO 0:2 (0:1) V dalším utkání KP starších žáků přivítali domácí na svém hřišti hosty z Nýrska. Od začátku utkání měli hosté navrch, dobře kombinovali, byli rychlejší a vyhrávali většinu osobních soubojů. Během první půle si vytvořili několik šancí, ale proměnit se jim podařilo pouze jedinou, když ve 20. minutě se z nařízeného pokutového kopu nemýlil Martin Nový. Ve druhé půli zvyšoval na 0 : 2 ve 47. minutě Zbyněk Mašek a rozhodl tak o celkovém výsledku utkání.

Sestava : Schejbal David, Gajdoš Kamil, Kaiser Ondřej, Štilip Jakub, Toman Petr, Černý Dominik, Flosman Pavel, Pivoňka Matěj, Háša Martin, Maňas Vít, Votava Tomáš a Kafka Filip.

KP žáci ml. : LUBY - NÝRSKO 0:0 PK 3:4 Ve vyrovnaném prvním poločase si naši hráči vypracovali několik slibných šancí, hlavička Ouřady skončila na tyči. V druhém poločase získalo Nýrsko územní převahu, několik závarů před naši brankou jsme jen s obtížemi přestáli i díky výbornému Ondrovi Přibylovi v brance. Penalty nám opět nevyšli, již pošesté v této sezoně.

OP žáci ml. : LUBY B - SUŠICE B 2:1 (0:0)  Branky: Řeřicha Václav 2 - Poledník Pavel (PK). Rozhodčí: Petrželková Kateřina. Zasloužená výhra, naši hráči si vypracovali více brankových příležitostí a dokázali i otočit skore, když se Sušice ujala vedení brankou z pokutového kopu.

TURNAJE PŘÍPRAVEK:

přípravka ml. A: Hrádek 4:4; Nýrsko 3:2; Sušice 0:3.