Muži A utrpěli třetí porážku v řadě

25.04.2015 08:09

1. A třída muži : LUBY - CHODSKÝ ÚJEZD 1:2 (0:0) branky: 91. Pivoňka Marek  -  52. Kurčík Adam, 77. Trejbal Martin (PK). V dalším utkání přivítali domácí na svém hřišti hosty z Chodského Újezdu. Už třetí utkání za sebou před domácím publikem ale nezvládli a všechny tři mistrovské body přenechali soupeři. Navíc přišli o dalšího vyloučeného hráče, což znamená oslabení sestavy do příštího kola. První poločas byl vyrovnaný, k vidění bylo jen spousta osobních soubojů a po třech žlutých kartách na obou stranách. Ve druhém poločasu to byli hosté, kteří se ujali vedení v 52. minutě, kdy střelu Pikla brankář Kodeš vyrazil před sebe a dobíhající Adam Kurčík dorážel do prázdné branky na 0 : 1. V 68. minutě měl velkou šanci Pavel Čipera, ale z malého vápna přestřelil. V 75. minutě musel předčasně do sprch domácí Marek Sysel a hned o dvě minuty později šli hosté do dvoubrankového vedení, kdy přísně nařízený pokutový kop proměnil Trejbal Martin. V závěrečném náporu už domácí dokázali pouze snížit stav utkání na 1 : 2, když v nastaveném čase, v 91. minutě proměnil centr Sýkory hlavou střídající Marek Pivoňka. 

Sestava : Kodeš Petr, Křížek Karel, Sýkora Filip, Vejskal Martin, Kvítek Patrik, Sysel Marek, Cole Jerome (63. Koželuh Vojtěch), Švátora Karel (63. Voráč Jan), Turner Václav, Čížek Aleš (86. Voráček Přemysl) a Čipera Pavel (86. Pivoňka Marek).

OP muži : VRHAVEČ - LUBY B 3:0 (3:0) Zasloužená výhra domácích, rozhodnutí padlo mezi 32. a 38. minutou, kdy Vrhaveč vstřelila 3 branky. 

KS dorost - MERKLÍN - LUBY 0:3 (0:3) branky : Pivoňka Michal 2, Vlach Jiří.  Dorostenci podali zodpovědný a patřičně koncentrovaný výkon od první do poslední minuty zápasu. Domácí zaskočili 3 brankami během uvodních 20 minut, pak si již výhru po zbytek zápasu bez větších problémů pohlídali.

KP žáci st. : NEPOMUK - LUBY 0:4 (0:2) branky16. Černý Dominik, 19. Maňas Vít, 51. Pivoňka Matěj (PK), 68. Štilip Jakub.V dalším utkání KP starších žáků zajížděli starší žáci Startu Luby na hřiště FK Nepomuku. Hned v úvodu utkání měli domácí velkou šanci, kdy se po průniku Hrončoka po levé straně dostali až před brankáře hostů Davida Schejbala, který zlikvidoval střelu z bezprostřední blízkosti. Ze strany domácích to byla ale jediná a poslední šance utkání. Hosté postupně převzali iniciativu a zaměstnávali stále častěji domácího brankáře. V 16.minutě se dokázali prosadit i střelecky, když Dominik Černý přímo z rohového kopu upravil na 0 : 1. V 18. minutě utkání přišli domácí o vyloučeného hráče Davida Hrončoka za udeření protihráče. Od té doby hosté zatlačili domácí na jejich polovinu a už v 19. minutě zvýšili svoje vedení na 0 : 2, když znovu po rohovém kopu Dominika Černého střílel hlavou Víťa Maňas. Další góly přidali hosté ve druhé půli, kdy nejdříve v 51. minutě s přehledem proměnil pokutový kop Matěj Pivoňka za sražení Víti Maňase na 0 : 3 a před koncem utkání, v 68. minutě po průniku Dominika Černého usměrnil do branky jeho centr Jakub Štilip a hosté tak zvítězili 0 : 4. Skóre utkání mohlo být ale výraznější, hosté ještě spoustu šancí nedokázali využít.

Sestava: Schejbal David, Gajdoš Kamil, Kaiser Ondřej, Štilip Jakub, Toman Petr, Černý Dominik, Flosman Pavel, Pivoňka Matěj, Böhm Marek, Svoboda Martin,  Maňas Vít, Keřlík Adam, Mužík Radek, Votava Tomáš, Thurnvald Václav a Kafka Filip.

KP žáci ml. : NEPOMUK - LUBY 3:3 (2:1) PK 3:1 branky: Votava Tomáš, Ouřada Filip a Hajšman Daniel. Dramatický zápas, oba celky se střídali ve vedení, až zápas dospěl k remíze a penaltovému rozstřelu, který nakonec vyzněl pro domácí.

OP žáci ml. : LUBY B - MĚČÍN 2:1 (0:1) branky: 38. a ,45  Javorský Jakub -12. Muknšnabl Filip. Rozhodčí Javorský Josef,  bez karet, diváků 30. V posledním zápase základní části OP dostalo příležitost 5 hráčů r. 2004, kteří jsou ještě věkově v kategorii starší přípravky. V utkání průměrné úrovně se ujal vedení Měčín po přečíslení lubské obrany. Až zlepšeným výkonem v druhé půli se podařilo výsledek otočit, o obě branky se postaral Kuba Javorský.

TURNAJE PŘÍPRAVEK:

přípravka starší B (r. 05) :Strážov 8:1; Plánice 2:5; Janovice 10:0

přípravka mladší B (r. 07, 08) :Hrádek A 1:10; Hrádek B 4:2; Janovice 4:1