Mizerná střelecká potence k zisku bodů nevede

12.04.2015 20:45

1. A třída muži : START LUBY A - SOKOL LHOTA 0:1 (0:0) V dalším utkání přivítali domácí na svém hřišti hosty ze Sokola Lhoty. Souboj o čelo tabulky ale domácí nezvládli a v dramatickém souboji nakonec podlehli 0 : 1. V první půli měli více ze hry hosté a vytvořili si také největší šanci poločasu, když se v 9. minutě dostal k odraženému míči hostující Strejček, a sám před brankářem Kalašem domácí branku netrefil. Ve druhé půli domácí přidali, srovnali hru a vytvořili si i několik šancí, z nichž největší měli ve 48. minutě Aleš Čížek, který po centru Pavla Čipery přestřelil a v 66. minutě Venca Turner, jehož hlavičku odvracel z brankové čáry hostující obránce. V 73. minutě hostující stoper Černý zachytil rozehrávku domácích, prošel přes celé hřiště až k pokutovému území domácích a jeho centr našel volného Matěje Strejčka, který nedal Kalašovi šanci a vstřelil jedinou branku utkání na 0 : 1. Domácím se ani v závěrečném náporu nepodařilo vstřelit branku a navíc zbytečně přišli o brankáře Kalaše, který v 88. minutě musel předčasně do sprch za strčení do protihráče.

Sestava : Kalaš Jan, Voráč Jan, Sýkora Filip, Koželuh Vojtěch, Vejskal Martin, Čipera Pavel, Voráček Přemysl (60. Švátora Karel), Sysel Marek, Turner Václav (Kodeš Petr), Čížek Aleš (79. Křížek Karel) a Pivoňka Marek.

OP muži : HRADEŠICE - LUBY B 4:0 (1:0)

KS dorost - MOCHTÍN - LUBY 7:2 (3:2) branky: Šleis Karel, Šilha Radek.

Sestava: Jiřinec Pavel - Gebel Alexandr, Vlach Jiří, Toman Ondřej (ŽK), Bíško David - Mašek Michal - Hosnedl Adam, Šleis Karel, Lysek Jakub, Talaš Jakub - Šilha Radek, střídali: Plánička Václav, Flax Tomáš, Hummel Jiří a Bureš Tomáš.

KP žáci st. : TACHOV - LUBY 2:0 (1:0) Hosté v dalším utkání KP starších žáků zajížděli na půdu Tachova. Domácí měli v první půli více ze hry, lépe kombinovali na umělé trávě a měli nebezpečné standardní situce. Po jedné z nich, rohovém kopu v 17. minutě, se dostal k míči volný Šmída Marek a z bezprostřední blízkosti zvyšoval na 1 : 0 pro domácí. V závěru první půle měl velkou šanci Matěj Pivoňka, který hlavou po centru Dominika Černého mířil vedle. Ve druhé půli hosté hru vyrovnali, oba soupeři si vytvořili několik gólových šancí, ale střelecky se dařilo jen domácím, kteří ve 48. minutě přidali druhý gól, který vstřelil Ondřej Jócsik znovu po standardní situaci. Střeleckou smůlu hostů neprotrhnul ani Kamil Gajdoš, kterému se nepodařilo úspěšně zakončit samostatný nájezd na brankáře v 62. minutě utkání.

Sestava : Schejbal David, Gajdoš Kamil, Kaiser Ondřej, Štilip Jakub, Toman Petr, Černý Dominik, Flosman Pavel, Pivoňka Matěj, Böhm Marek, Maňas Vít, Svoboda Martin, Keřlík Adam, Thurnvald Václav, Votava Tomáš a Kafka Filip.

KP žáci ml. : TACHOV - LUBY 2:0 (1:0) Mladší žáci doplatili v tomto utkání na úzký hráčský kádr, když několik hráčů základní sestavy z různých důvodů chybělo, a rovněž na slabou koncovku, když se jim několikrát nepodařilo dotlačit míč do branky ani z brankové čáry.

OP žáci ml. : LUBY B - ŠVIHOV 5:3 (2:1) branky: Ouřada Filip 4 (1x PK), Pikhart Hynek.

 

OKRESNÍ TURNAJE PŘÍPRAVEK :

Přípravka st. B (U8): Nýrsko 1:5, Horažďovice 8:2, Hrádek 1:1

Přípravka ml. B (U6): Nýrsko B 3:1, Janovice 6:2, Sušice 0:12