Chotikov veze z Lub tři body, Hradešice odjely bez bodů

23.08.2015 13:46

KP muži : LUBY A - CHOTÍKOV 1:3 (1:2) První domácí zápas podzimní části KP se nepovedl, zejména díky nepovedenému vstupu do utkání, ve kterém náš tým působil velice "ospalým" dojmem. Toho hráči Chotíkova využili beze zbytku a po čtvrthodině hry už vedli 2:0. Luby vrátil do hry o body únik aktivního Karla Švátory, který zakončil pohotovou střelou z hranice šestnáctky a snížil před poločasovou přestávkou na 1:2. Vstup do druhého poločasu patřil naopak Lubům, ale Cole, Švátora ani Koželuh svoje gólovky neproměnili, což bylo nakonec pro další vývoj zápasu rozhodující. Definitivní podobu výsledku dala v 74. minutě hlavička Klusky, který zůstal po rohovém kopu zcela nekrytý na malém vápně a snadno uklidil míč do lubské branky.

Branky: 41. Švátora Karel  - 3. Chotěborský Dominik, 16. Lopata Miroslav, 74. Kluska Jaroslav. Rozhodčí: Burda Miloš; ŽK 3:4; Diváků 160. 

Sestava : J. Kalaš – K. Křížek, J. Voráč (ŽK) (67. A. Čížek), V. Koželuh, M. Vejskal, P. Čipera, M. Sysel(ŽK) (83. P. Kvítek), J. Cole (ŽK) (83. J. Lysek), K. Švárora (87. P. Sysel), V. Turner, M. Lávička.

OP muži : LUBY B - HRADEŠICE 3:1 (0:0) branky: Čížek Aleš, Kvítek Patrik a Lysek Jakub.

KS dorost : LUBY - HRADEŠICE 5:3 (4:1) branky: Šleis Karel 4 (1x PK), Petlan František. 

KP žáci st. : TACHOV - LUBY 2:0 (1:0) V úvodním utkání KP starších žáků zajížděli lubští na hřiště do Tachova. V nekompletní sestavě podlehli domácím 2 : 0, když oba góly dal ve 25. a ve 48. minutě Dung Viet Hoang. Ve vyrovnané první půli měli hosté několik šancí, které skončily u dobře chytajícího brankáře domácích Landrgotta. Ani ve druhé půli nedokázali překonat dobře organizovanou obranu soupeře a tak rozhodla větší aktivita domácích, kteří se dokázali prosadit střelecky a dvěma góly rozhodli o svém vítězství.

Sestava : Přibyl Ondřej, Strolený Petr, Štilip Jakub, Hajšman Daniel, Petržeka Jaroslav, Flosman Pavel, Pivoňka Matěj, Pikhart Hynek, Mužík Radek, Janda Leon, Málek Vladimír Říha Jan, Votava Tomáš a Hodek Jaroslav.

KP žáci ml. : TACHOV - LUBY 4:1 (1:0) branky: 9. Šmejkal Václav, 34. Horváth Jan, 58. a 59. Zajíček Petr – 44. Zemančík Martin. Rozhodčí : Hromka Pavel; Diváků 50. První zápas nového ročníku KP mladších žáků se příliš nepovedl, na hře nově sestaveného týmu byla znát značná nesehranost, vázla kombinace. I přesto se hrálo o body téměř do poslední minuty, za stavu 1:2 se naši hráči snažili o vyrovnání, šance na to byly. Tachov pak dvěma brankami v samotném závěru definitivně rozhodl o svém vítězství.