Dorostenec Karel Šleis vstřelil 6 branek Horažďovicím !

25.10.2015 20:21

KP muži : ROZVADOV - LUBY A 2:1 (1:0) Zápas skončil těsnou výhrou domácích, ale je potřeba si přiznat, že výsledek je lepší než předvedený výkon. Domácí orazítkovali 3x konstrukci naší branky, naopak my jsme si za celý zápas moc šancí, z kterých by bylo možné vstřelit branku, nevypracovali. Rozvadov vstřelil první branku po několika vteřinách po úvodním hvizdu, Luby tak museli hrát do zajištěné obrany, a to jim příliš nešlo. Rovněž úvod druhé půle přinesl branku domácích, opět (po kolikáté už !!!) ze standartní situace - přímý kop brankář Kalaš jen vyrazil před sebe a domácí Žemlička dorazil míč do sítě.  Snížit se podařilo z penalty dobře hrajícímu Pavlovi Čiperovi z penalty za faul rozvadovského brankáře na střídajícího Jakuba Nešpora v 83.minutě, více už jsme ve zbývajícím čase nedokázali.

Branky: 1. Šácha Martin, 52. Žemlička Jaroslav – 83. Čipera Pavel (PK). Rozhodčí: Štökl Jiří - Křen Jiří, Kohout Miroslav. ŹK 1:1. Diváků 80. Sestava: J. Kalaš – F. Sýkora, K. Křížek, M. Havlovic (72. J. Nešpor), M. Vejskal, P. Kvítek, P. Čipera (ŽK), J. Cole, K. Švárora (72. P. Voráček), M. Sysel, M. Pivoňka.

OP muži : LUBY B - MALÝ BOR 2:2 (1:1) PK 3:1 Malý Bor se předvedl v Lubech dobrým výkonem, dvakrát vedl a naše rezerva vždy jen dotahovala. Přesto mohly zůstat v Lubech všechny tři body, za stavu 1:1 nařídil rozhodčí penaltu za faul do kapitána Přemka Voráčka. K exekuci se postavil sám faulovaný hráč, ale brankář Boru jeho střelu vyrazil. 

Branky: 42. Raišl Dominik, 80. Sysel Petr – 32. Petřík Jiří, 62. Chodl František. Rozhodčí: Pastyřík Vladimír. ŽK 0:1. Diváků 100. Sestavy: V. Hromada – R. Švec (77. V. Sydorenko), T. Blohman (57. F. Sýkora), M. Šůs, P. Voráček, D. Raišl, J. Nešpor, J. Nový, A. Čížek, J. Lysek, P. Kvítek (69. P. Sysel).

KS dorost : LUBY-HORAŽĎOVICE 8:5 (2:4)Branky: 9.,31.,55.,56.,58.,78. Šleis Karel, 54. Svoboda Martin, 82. Vlach Jiří – 13.,25., 43. Boček Jan, 30.,53.  Michelini David.Rozhodčí: Šálková Helena. ŽK 2:2. Diváků 15.Sestava: O. Toman – M. Svoboda, J. Vlach, K. Šleis, R. Kalista, A. Gebel, T. Flax (ŽK), D. Černý, F. Petlan, A. Hosnedl, R. Šilha – F. Kafka, T. Bureš, J. Talaš, V. Plánička, M. Böhm, M. Pivoňka.

KP žáci st. : LUBY - DOMAŽLICE 0:0 (0:0) PK 4:2 V předposledním podzimním utkání na vlastním hřišti přivítali domácí silného soupeře z Domažlic. Po velmi dobrém výkonu domácí nepustili svého soupeře do žádné vyložené brankové příležitosti, sami naopak mohli strhnout vítězství na svoji stranu. Během prvního poločasu měl největší šanci kapitán Matěj Pivoňka, který z dobré pozice po rohovém kopu hlavou těsně minul soupeřovu branku, v další šanci Kamil Gajdoš v rozhodující chvíli podklouzl na kluzkém trávníku. Do druhé půle pro zranění nenastoupil Víťa Maňas, přesto ale domácí dokázali se soupeřem držet krok, herně se mu vyrovnali a před koncem měli i největší šanci druhé půle, ale příležitost Leona Jandy na poslední chvíli zmařil hostující brankář se stoperem. Utkání tak skončilo 0 : 0 a přišly na řadu pokutové kopy. Domácí v nich byli stoprocentní a po vítězství 4 : 2 tak stále drží neporazitelnost na domácím hřišti. Úspěšnými exekutory pokutových kopů byli Matěj Pivoňka, Tomáš Votava, Jakub Štilip a Jan Holý, Pavel Flosman už nemusel zasahovat. Trenéři pochválili všechny hráče za nasazení a bojovný výkon v utkání.

Rozhodčí: Bína Roman. Diváků 50. Sestava : O. Přibyl – P. Strolený, O. Kaiser, J. Štilip, D. Hajšman, J. Petrželka, M. Pivoňka, P. Flosman, H. Pikhart, K. Gajdoš, V. Maňas – L. Janda, T. Votava, J. Holý, J. Holý, D. More.

KP žáci ml.: LUBY - DOMAŽLICE 1:1 (1:0) PK 2:Mladší žáci sehráli s Domažlicemi dobrý zápas,obě mužstva se snažila o kombinaci a to se snad muselo divákům líbit. V prvním poločase měly Lubymírnou převahu, kterou vajádřil vedoucí brankou Honza Krieger. V druhém poločase ale polevily na aktivitě a bohužel pro nás se hostům podařilo vyrovnat. V samotném závěru mohl skorovat Radek Holub, ale ve velké šanci hlavou mířil nad branku. Penalty jsme potřetí v řadě prohráli, ztratili jsme tak už 4 bonusové body.

Branky: 13. Krieger Jan – 36. Kováčik Štěpán.Rozhodčí: Bína Roman. Diváků 40. Sestava: A. Strolený – J. Pretzelmayer, J. Javorský, J. Krieger, A. Panuš, Š. Tomaka, V. Řeřicha, D. Beránek, L. Joachinsthaler, D. Kaiser, R. Holub – O. Přibyl, M. Hrešan.

OP žáci ml. : PAČEJOV - LUBY B 4:2 (2:1) Branky: 20.,52. Havlík Ondřej, 29. Písečný Petr, 49. Kvěch Tadeáš – 30. Řeřicha Václav, 32. Tomaka Štěpán.

Rozhodčí: Mácal Roman. Diváků 20. Start Luby B: T. Mastný – L. Strnad, M. Kilb, M. Neuvirt, V. Hrach, J. Chudý, Š. Tomoka, D. Beránek, M. Lalev, L. Joachimstmaier, D. Valečka – M. Kavij, J. Javorský, V. Řeřicha.