Muži byli úspěšní v KP, dorostenci si v přípravě s Nýrskem zastříleli

19.08.2017 16:20

KP muži : LUBY - VEJPRNICE 2:1 (1:0) Lubští hráči nastoupili do prvního zápasu nové sezóny na domácím hřišti se snahou odčinit nezdar z Horní Břízy, což se jim podařilo. Diváci viděli vyrovnaný zápas s množstvím šancí na obou stranách. Nejkrásnější moment zápasu přišel už v 16. minutě, kdy z 25 metrů napřáhl záložník Pavel Čipera a míč skončil v pravém horním růžku branky Vejprnic. Zejména v poslední čtvrthodině prvního poločasu získaly ale Vejprnice převahu, několik úspěšných zákroků předvedl brankář Kalaš. Do druhého poločasu se ale Luby zlepšily, aktivní hrou se snažily navýšit skore, což se podařilo v 54. minutě hlavou vytáhlému Karlu Veselkovi po VPK. Vzápětí vstřelil další branku regulérní branku opět Pavel Čipera, rozhodčí však celou situaci chybně posoudili a odpískali ofsajd, ve kterém byl pouze hráč, který nezasáhl do hry. Vejprnice se tak do zápasu vrátili v 64. minutě po rychle rozehraném VPK zakončoval z malého vápna Kristl. Do konce zápasu ale Luby už soupěři více nedovolily a mohou se tak radovat z prvního vítězství.

střelci: 16. Čipera Pavel, 54. Veselka Karel - 64. Kristl Tomáš. Rozhodčí: Šálková Helena - Rubáš Jaroslav, Duda Václav. Delegát: Havlík Václav. Diváků 110.

OP muži : SVÉRADICE B - LUBY B 5:4 (2:1) střelci:  4. Jedlička Marek, 16. Vachuška Aleš, 50. Vachuška Aleš, 72. Vachuška Aleš, 81. Klas Daniel - 6. Kvítek Patrik, 53. Sydorenko Vasyl (pen.), 62. Sydorenko Vasyl, 79. Černý Lukáš. Rozhodčí: Bína Roman - Mazanec Marek, Koura Radim. 

DOROST - příprava:

dorost ml. LUBY - NÝRSKO 7:1

dorost st. LUBY - NÝRSKO 6:1