Dorost vyhrál ve Staňkově, dvojzápas mužů se Sušicí

16.04.2016 12:05

KP muži: LUBY - TJ SUŠICE 1:2 (1:1) Utkání s minimem šancí na obou stranách. Sušice se dostala do vedení už v druhé minutě po nakrátko rozehraném rohovém kopu, když centr Skály prošel až do naší branky. Luby se po této rychlé brance snažily o vyrovnání, gól měl na hlavě Nešpor ale těsně minul. Vyrovnání přišlo z penalty za faul na pronikajícícho Švece, Pivoňka si s penaltou poradil s přehledem. Druhý poločas a tím i celé utkání výrazně ovlivnily dvě hloupé chyby našich hráčů - v 53. minutě fauluje na půlící čáře Nešpor a po druhé ŽK předčasně putuje do sprch. V 60. minutě podbíhá brankář Vlasta Hromada skákavý míč, který uklízí Varga do naší prázdné branky. I v deseti hráčích se naši hráči snažili do konce zápasu o vyrovnání,vynutili si v závěru zápasu tlak, ale bohužel tentokrát se to nepodařilo.

Branky: 34. Pivoňka Marek (PK) - 2. Skála Jan, 60. Varga Imrich. Rozhodčí: Křen Jiří - Lhoták Luděk, Jílek Aleš. Delegát: Bartošek Zdeněk, ŽK 2:2 ; ČK 1.0 (53 Nešpor po 2 ŽK), 150 diváků. TJ Start Luby: V. Hromada – M. Křížek (87. M. Sysel), M. Vejskal, J. Nešpor (2 ŽK) (ČK 53), P. Čipera, Z. Rückl (70. M. Havlovic), K. Švárora, F. Sýkora, A. Čížek (86. D. Raišl), M. Pivoňka, R. Švec.

TJ Sušice: K. Gill – O. Skrbek, J. Skuhra (90. P. Matějka), J. Melka, J. Králík (ŽK), M. Vrhel (ŽK), J. Skála (87. J. Čanecký), T. Fuchs, I. Varga, J. Kysilka (78. P. Hubáček), M. Kalný.

OP muži: TJ SUŠICE B - LUBY B 0:0 PK 4:5 Utkání, které se hrálo na UMT, přineslo šance na obou stranách, ale branka nakonec nepadla. V penaltovém rozstřelu byli naši střelci bezchybní a B-tým tak na jaře získal první body. Bohužel ale již ve čtvrtém zápase po sobě nedokázal vstřelit branku ze hry, což je alarmující !

KS dorost: STAŇKOV - LUBY 0:3 (0:1) branky: 38. Vlach Jiří 58. Svoboda Martin 81. Vlach Jiří.

KP žáci st. : FK HORAŽĎOVICE - LUBY 1:5 (0:2)K dalšímu mistrovskému utkání zajížděli lubští žáci do Horažďovic na okresní derby. V něm sice potvrdili roli mírného favorita a vyhráli 1 : 5, ale spokojenost byla spíš s výsledkem, než s předvedenou hrou. Proti předchozímu utkání doma s Přešticemi scházela bojovnost a nasazení, důraz v osobních soubojích, rychlost a přesnost při kombinaci a přechodu do útoku. Během první půle se střelecky prosadil v 10. minutě Kamil Gajdoš a ve 27. minutě Radek Mužík po přihrávce Pavla Flosmana, další šance Gajdoše. Votavy a Mužíka zůstaly nevyužity. Ve druhém poločasu si ve 42. minutě připsal druhý brankový zápis hostující Radek Mužík, který po samostatné akci zvyšoval na 0 : 3 a ve 46. minutě na 0 : 4 zvýšil povedenou střelou Jaroslav Petrželka. V 60. minutě utkání se radovali také domácí, když si na přímý kop naběhl Václav Bartheldy a hlavou snížil na 1 : 4. V 67. minutě se znovu prosadil střelecky disponovaný Radek Mužík, který svým třetím gólem uzavřel skóre utkání na 1 : 5 pro hosty.

Branky: 60. Bartheldy Václav - 10. Gajdoš Kamil, 27. Mužík Radek, 42. Mužík Radek, 46. Petrželka Jaroslav, 67. Mužík Radek. Rozhodčí: Pena Miroslav,30 diváků.

Sestava: Přibyl Ondřej, Strolený Petr, Holý Jan, Štilip Jakub, Šmíd Jakub, Petrželka Jaroslav, Pivoňka Matěj, Flosman Pavel,  Gajdoš Kamil, Mužík Radek, Maňas Vít, Janda Leon, Malát Sebastian, Votava Tomáš, Pikhart Hynek a Málek Vladimír .

KP žáci ml. : FK HORAŽĎOVICE - LUBY 0:2 (0:1)branky: 17. Zemančík Martin, 47. Joachimsthaler Lukáš.Rozhodčí: Pena Miroslav. Domácí Horažďovice byli velice houževnatým soupeřem, rozhodla až branka Lukáše Joachimsthalera po akci Vaška Řeřichy. 

OP žáci ml. : CHANOVICE - LUBY B 1:6 (1:1) První poločas nebyl v podání našich hráčů ideální, až druhý poločas přinesl zlepšenou hry a branky.

Branky: 11. Marc František - 25. Zítek Michal, 34. Tomaka Štěpán, 41. Hlavatý Ondřej, 46. Javorský Jakub, 49. Tomaka Štěpán, 52. Javorský Jakub, 56. Beneda Josef. Rozhodčí: Marek Pavel,30 diváků.