Dorost vyhrál v Mrákově a muži v KP rozstříleli Stříbro

04.09.2016 07:44

KP muži: BANÍK STŘÍBRO - LUBY 2:6 (2:1) Branky: 15. Pleško Lukáš, 45. Korynta Jakub - 4. Voráč Jan, 56. Voráč Jan (pen.), 63. Švátora Karel, 70. Voráč Jan, 78. Raišl Dominik, 84. Švátora Karel. Rozhodčí: Šiška Pavel - Bogdan Gabriel, Šlajs Jakub. Delegát: Hajšman Pavel, 200 diváků. Luby šly rychle do vedení, když Jan Voráč zakroutil roh bravurně do branky Stříbra. Zbytek poločasu ale patřil domácím, v jejich středu hrál prim exligista Lukáš Pleško. Stříbro brankou "do šatny" otočilo skóre ve svůj prospěch. Luby do druhé půle přeskupily sestavu, na hřiště přišel Dominik Raišl, který zpřesnil ofenzivu a dokázal udržet míč. Naopak pár minut po přestávce musel se svalovým zraněním opustiti hrací plochu stříbrský Pleško. Vyrovnání přišlo z penalty Voráče, když byl podražen unikající Švátora po přesném pasu Raišla. Stříbro se pak sice tlačilo do ofenzivy, ale okénka v obraně Luby nemilosrdně trestaly až do konce zápasu. Konečné skóre 2:6 potěšilo všechny přítomné fandy, výpadek ze závěru zápasu v minulém kole s Bolevcem lubští hráči dokonale napravili.

OP muži: LUBY B - FK BUDĚTICE 2012 1:1 (0:0) PK 3:4 branky: 64. Blohmann Tomáš - 70. Paroubek Marek. Rozhodčí: Habada Vladislav. Diváků 150. V prvním domácím zápase letošní sezony OP přivítala lubská rezerva Budětice, nováčka soutěže. Budětice se představily jako nadšeně bojující tým, se sympatickou podporou svých fanoušků. První poločas byli Budětice určitě pohyblivějším a nebezpečnějším týmem, Luby toho směrem dopředu mnoho nepředvedli vyjma několika standartních situací. V druhém poločase se "Béčko" už probudilo vynutilo se převahu, kterou po několika předchozích šancích korunoval v 64. minutě krásnou hlavičkou po rohovém kopu Tomáš Blohmann. V těchto fázích zápasu držel Budětice jejich výborně chytající brankář Vinter. V 70. minutě ale přišlo vyrovnání, když se dokázal opět hlavou prosadit Paroubek po dlouhém centru. Do konce zápasu se přes velkou snahu lubských hráčů už branku vstřelit nepodařilo, a tak utkání skončilo asi spravedlivou remízou. Penalty vyšly lépe Buděticím a získaly tak první body do tabulky OP.

KS dorost: MRÁKOV - LUBY 0:3 (0:2) Branky: 15. Pivoňka Michal, 44. Pivoňka Michal, 75. Gajdoš Kamil.Rozhodčí: Fanfule Ladislav,  ŽK 1:1, 40 diváků. 

KP žáci st.: LUBY - FK TACHOV 2:1 (1:1) Branky: 34. Votava Tomáš, 52. Holý Jan - 4. Plincelner Aleš. Rozhodčí: Koura Radim, 70 diváků.

KP žáci ml.: LUBY - FK TACHOV 2:6 (2:1) Branky: Mastný Tomáš a Javorský Jakub.
OP žáci ml.: HORAŽĎOVICE B - LUBY B 1:5 (0:2) Branky: 42. Kočiš Ondřej - 8. Kočiš Ondřej (vl.), 24. Javorský Jakub, 31. Váchal Petr, 39. Strolený Aleš, 45. Batěk Tomáš. Rozhodčí: Panušková Aneta, 25 diváků .