Muži přehráli Rozvadov, dorost v souboji o čelo krajské soutěže nestačil na Horažďovice

15.04.2017 15:40

KP muži : LUBY - TJ ROZVADOV 2:0 (1:0) Jako den a noc působil výkon lubských hráčů v domácím utkání proti Rozvadovu ve srovnání s předchozím nepovedeným utkáním ve Zruči. Rozvadov začal velice aktivně, vypracoval si i první velkou brankovou příležitost, kterou ale vychytal brankář Vlasta Hromada. Pak už přišly šance domácích, největší z nich neproměnil Jan Voráč. Přesto šly Luby do poločasu do vedení po krásné akci Raišla s Koželuhem, který vysunul kolmou přihrávkou Jerome Cole, pro kterého už nebyl problém přesprintovat rozvadovského obránce a vstřelit branku. Stínem utkání byla ztráta dvou lubských útočníků pro zranění ještě v prvním poločase - Švátory (zlomená lýtková kost !) a Nešpora (vymknutý kotník). Přesto i ve druhém poločase Luby pokračovaly v dobrém výkonu, Rozvadov do žádného tlaku nepustily. Naopak definitivní pojistku přidal v 88. minutě Dominik Raišl po přesném centru z levého křídla, tradičně od Jana Voráče.

branky: 29. Cole Jerome, 88. Raišl Dominik.

OP muži : VELKÝ BOR - LUBY B 2:2 (1:2) PK 4:5  Rozhodčí: Abraham Josef, ŽK 1:1, 60 diváků.branky:  39. Prokopius Filip, 95. Bouše Eduard - 3. Sydorenko Vasyl, 27. Pivoňka Michal

KS dorost : LUBY - HORAŽĎOVICE 0:2 (0:0) V důležitém zápase o čelo KS chybělo dorostu několik klíčových hráčů (Mašek, Svoboda, Bíško), navíc se nechal zbytečně vyloučit ještě v prvním poločase Petlan. Ani předvedená hra nebyla optimální, a tak si všechny body odvezly Horažďovice.

branky: 44. Boček Jan, 75. Stulík Jan. Rozhodčí: Bína Roman,ŽK 3:2, ČK 0:1 (37. Petlan František), 60 diváků. 

KP žáci st.. : SUŠICE - LUBY 1:2 (0:1) Domácí Sušice začala na tréninkovém hřišti s umělou trávou náporem, první čtvrthodinu byla aktivnějším týmem. Lubským hráčům dělal umělý povrch problémy, ale do gólových šancí domácí nepustili. Postupně ale vyrovnali hru, navíc se v 17. minutě prosadil přízemní střelou z hranice šestnáctky Jan Holý a dostal Luby do vedení. Vstřelená branka dodala Lubům sebevědomí, do konce poločasu byli aktivnějším mužstvem. Vstup do ruhé půle vyšel výborně domácím, akci do otevřené lubské obrany zakončil útočník Myslík a srovnal skore na 1:1. Z vedení se ale Sušice neradovala dlouho, za 3 minuty šel do souboje se stopery Sušice důrazně Radek Holub a k překvapení všech skončil míč v brance Sušice. Do konce zápasu se už nic důležitého nestalo, ani jeden tým si už žádnou brankovou příležitost vypracovat nedokázal.

branky:37. Myslík Jakub - 17. Holý Jan, 40. Novák Michal (vl.).Rozhodčí: Petrželková Kateřina,60 diváků

KP žáci ml. : SUŠICE - LUBY 3:1 (1:0) Vyrovnaný zápas rozhodlo lepší řešení brankových příležitostí ze strany sušických hráčů, kteří získali v první třicetiminutovce dvoubrankové vedení. Po změně stran dokazály Luby Jankem Chudým snížit, tentýž hráč dokonce vstřelil další branku, kterou bohužel mladá rozhodčí Petrželková pro ofsajd ? neuznala. Luby pokračovaly ve snaze o vyrovnání, ale z brejku v samotném závěru pečetil skore na 3:1 nejlepší hráč Sušice Harant.

branky:16. Míčka Ondřej, 24. Harant Karel, 59. Harant Karel - 43. Chudý Jan. Rozhodčí: Petrželková Kateřina, 60 diváků.

OP žáci ml. : NALŽOVSKÉ HORY - LUBY B 0:4 (0:3) Za velmi chladného a větrného počasí na nerovném povrchu hřiště v Nalžovských Horách byli lubští mladší žáci lepším týmem a už v prvním poločase rozhodli třemi brankami o svém vítězství. Trenér Olda Juřina pravidelně střídal všech 12 hráčů v poli, což je určitě dalším pozitivem tohoto utkání.

branky: 19. Váchal Petr, 21. Joachimsthaler Lukáš, 26. Chudý Jan, 45. Červený Matyáš. Rozhodčí : Mácal Roman, 30 diváků.