Potěšili pouze žáci v KP

10.04.2016 20:17

KP muži: SKP RAPID PLZEŇ - LUBY 4:2 (2:1)  Hra byla minimálně vyrovnaná, ale domácí Rapid byl v koncovce efektivnější, když prakticky ze všech střel na naši branku dokázal skorovat.

Branky: 24. Davídek Tomáš, 31. Čupalka Miroslav, 74. Čupalka Miroslav, 89. Pavlíček Lukáš - 34. Voráč Jan, 82. Voráč Jan. Rozhodčí: Burda Miloš - Červený Václav, Pohančeník Pavel. Delegát: Šnajdr Milan, 60 diváků . Sestava : V. Hromada – J. Voráč, V. Koželuh, M. Vejskal, J. Nešpor, P. Čipera (ŽK), J. Cole (ŽK), M. Sysel, A. Čížek, M. Pivoňka, R. Švec.

OP muži: LUBY B - VRHAVEČ 0:6 (0:2) Ostuda celého týmu a proto "No comment".

KS dorost: LUBY - CHODOV 0:5 (0:3) Dorost trápí marodka a tomu odpovídají i zatím na jaře dosažené výsledky.

KP žáci st. : LUBY - PŘEŠTICE 0:1 (0:1) V dalším mistrovském utkání na domácí půdě přivítali starší žáci hosty z Přeštic. Před početnou diváckou kulisou hosté potvrdili roli favorita a vyhráli nejtěsnějším rozdílem 0 : 1, když jedinou branku si domácí nešťastně dali sami. Od úvodního hvizdu rozhodčího Petrželky se hrál pěkný fotbal plný bojovnosti a nasazení se šancemi na obou stranách. Hosté byli lepší a přesnější v kombinaci, domácí zase v důrazu a přímočarosti útočných akcí. První velkou šanci domácích měl Radek Mužík, který prošel podél brankové čáry a z bezprostřední blízkosti nastřelil jen brankáře hostů. V 17. minutě utkání padla jediná branka utkání, když po závaru před domácí brankou si nešťastně srazil míč do vlastní sítě Víťa Maňas. O chvilku později měli domácí velkou šanci na vyrovnání, když po chybě obrany šli sami na brankáře Kamil Gajdoš s Radkem Mužíkem, ale Kamilu Gajdošovi se zakončení vůbec nepovedlo. Do konce poločasu ještě jednu velkou šanci promarnil Víťa Maňas. Také ve druhém poločasu pokračovala obě družstva ve svižném tempu a domácí si znovu vypracovali několik vyložených šancí na vyrovnání. Když ale ani stoprocentní šance Tomáše Votavy neskončila v síti hostů, skončilo utkání pro domácí první porážkou v jarní části soutěže.

Sestava domácích: Přibyl Ondřej, Schejbal David, Strolený Petr, Kaiser Ondřej, Štilip Jakub, Hajšman Daniel, Petrželka Jaroslav, Pivoňka Matěj, Flosman Pavel,  Gajdoš Kamil, Mužík Radek, Maňas Vít, Holý Jan, Malát Sebastian, Votava Tomáš, Janda Leon, Pikhart Hynek a Říha Jan . Branky: 17. Mańas Vít (vl.). Rozhodčí: Petrželka František, 80 diváků.

KP žáci ml. : LUBY - PŘEŠTICE 7:0 (5:0) První poločas vyšel našim mladším žákům na výbornou, hráli zejména směrem dopředu konečně jednoduše a velice efektivně. Skore otevřel v 10. minutě důrazný Dan Kaiser a další branky přiliš vzápětí. Hosté si sice v prvním poločase vypracovali 2-3 golové šance, ale brankář Přibyl se překonat nenechal. Na druhé straně ještě neproměnil 2 solové nájezdy Filip Ouřada. Druhý poločas naši hráči kontrolovali hru a hosty z Přeštic už zpátky do hry nepustili. Navíc Vašek Řeřicha zkompletoval hatrick a skore uzavřel Jakub Javorský na konečných 7:0.

Branky: 10. Kaiser Daniel, 13. Řeřicha Václav, 15. Beránek Dominik, 17. Ouřada Filip, 29. Řeřicha Václav, 35. Řeřicha Václav, 47. Javorský Jakub.Rozhodčí: Petrželka František, 45 diváků.

žáci ml. přátelsky : LUBY B - MOCHTÍN 5:1